O2s

Hvordan fjerne øyenbryn hår

Buskete øyebryn passer ikke alle, men en tynn linje vil heller ikke fungere

Buskete øyebryn passer ikke alle, men en tynn linje vil heller ikke fungere. Øyenbrynene fremheve øynene dine slik at måten den er formet bør være helt attraktivt. Det er en god ting at på denne dagen og alder, fjerne øyenbryn hår er like enkelt som å se inn i speilet.

Her er forslag om å fjerne øyenbryn hår.

  • Har en profesjonell utføre øyenbryn fjerning først. Hvis dette er din første gang å ha øyenbrynene formet, ikke forsøke det selv. Du må først ha dette gjort av en profesjonell. Gjør en avtale med din favoritt salongen for en konsultasjon. Salongen tekniker eller spesialist tildelt deg vil studere din benbygning og deretter forklare at du har to valg: voksing eller threading.
  • Voksing og threading definert. La oss begynne med voksing. Voksing er en prosess der oppvarmet voks er brukt på en del av bryn, da, er en stripe av voksing papir plassert på voks. Etter noen sekunder, voks strippet av sammen med en tykk stripe av hår eller i det minste mengden hår som er nødvendig for å bli strippet av å forme øyenbrynene. Etter voksing, kan du forvente at håret til å vokse tilbake etter seks uker. Tråder på den annen side innebærer en lang snor som er vridd sammen og anvendt på øyenbryn å trekke ut øyenbryn hår forme den i prosessen. Threading vil holde øyenbrynene ser flott i fire uker. Begge vil være ubehagelig i begynnelsen, men voksing er raskere enn threading. Diskutere alternativer, og deretter bestemme hvilken som fungerer for deg.
  • Kjøp følgende. Når din salong planen er gjort, er du i utgangspunktet på egen hånd i mellom voksing eller threading avtaler. Dette er faktisk den enkle delen fordi du nå se hvordan øyenbrynene er ment å være formet etter prosedyren. Når bortkommen hår vises, vil du trenger hjelp av følgende verktøy: pinsett, vaselin, og et speil. Du har også muligheten til å bruke en panne blyant som filler hvis øyenbrynene trenger fylling.
  • Påfør et tynt anvendelse av vaselin på din panne linje. Dette vil minske stikket av hårfjerning. Tørk av overflødig olje fra petroleum gelé.
  • Plukk en lys plass for dette. Naturlig lys er det beste stedet for dette fordi det vil gi deg den lysstyrken du trenger for å se bortkommen hår på øyenbrynene.
  • Begynn pinsett bortkommen hår. Du må huske at du må tweeze en bortkommen hår av gangen. Også bruke pinsett nøye på øyenbrynene, slik at du ikke ved et uhell klemme den delikate hudfolder på øyenbrynene. Dette er en stor "au!" øyeblikk, og en som du ønsker å unngå.
  • Flytt nøye. Det er en tendens til å over nappe øyenbrynene så flytt nøye og solicitously. Noen ganger stoppe opp og blikk i speilet for å se om du gjør det riktig.
  • Fullføre oppgaven med en fanfare. Fyll inn din øyenbrynene med din favoritt øyenbryn blyant og du er ferdig!


Hvordan fjerne øyenbryn hår. Har en profesjonell utføre øyenbryn fjerning først.
Hvordan fjerne øyenbryn hår. Har en profesjonell utføre øyenbryn fjerning først.


Når du er fornøyd med resultatet, desinfisere pinsett med alkohol før du legger den tilbake i etuiet. Nå vet du hva du skal gjøre i mellom salong avtaler.