O2s

Hvordan fjerne huden som amish gjøre

Amish-folket har ikke den vakre, distinkte hud

Amish-folket har ikke den vakre, distinkte hud. De har samme hud som andre mennesker i verden. Den eneste forskjellen er at Amish-folket foretrekker å bruke mer naturlige alternativer for å klarne opp huden. Hvis du forakter kjemikalier på ansiktet ditt, så prøv Amish vei til å ha en klar hud.

Følgende er noen Amish måter å rense huden:

  • Naturlig såpe. Kommersielt tilgjengelige såper er stort sett kjemisk-basert. Kjøpe naturlig såpe er greit, men det er faktisk ikke Amish måte. I stedet lage din egen såpe og bruke den. Minst, er du sikker på om ingrediensene du brukte for såpe. Såpen bør være så ren som mulig-no parfyme, ingen farge, og ingen kjemiske.
  • Natron. Dette pulveret har naturlig rensende kraft som vil være gunstig for å fjerne ansiktet. Lett skrubbe litt natron på fuktig ansikt. Gjør dette i ca ett minutt og skyll med kaldt vann.
  • Kokos olje eller olivenolje. Vask ansiktet med en naturlig såpe og deretter, klapp huden tørr. Påfør akkurat nok mengde enten kokosolje eller olivenolje på huden din. Masser oljen på huden din så kraftig som mulig. Jo dypere oljen kommer inn i porene i huden, jo bedre resultater.
  • Yoghurt. Den melkesyre i ren og unflavored yoghurt kan skrelle døde hudceller forsiktig slik at huden din ikke vil ha tette porene lenger. Syren hjelper lysne mørke flekker på huden din.
  • Honning. Dette er en søt godbit å ha klarere hud. Honning blir kvitt eller døde hudceller, klargjør huden porene, kamper bakterier, helbreder, beskytter, og mykgjør huden. Det er som ansiktsvask, toner og fuktighetskrem i ett. Etter vask og tørking huden din, ta på litt honning på ansiktet og la den gjøre jobben sin i ca 20 minutter før du skyller den av med varmt vann.
  • Eddik. Vanlig eller eple cider eddik klarner opp huden av ekle kviser. Den har bakterier-kampene ingrediens for å gjøre dette. Eddik kan også balansere hudens pH-nivå. Dette bidrar også til å absorbere mye olje fra huden. For å bruke denne, fortynne en del av eddik til omtrent ni deler vann. Dypp en bomullsdott i løsningen og bruke på huden din. La oppløsningen på i noen minutter og skyll av med vann.
  • Tomatpuré. Vet du at ved å drikke tomatjuice daglig, vil huden din bli klarere og strålende? Hvis du ikke liker smaken, så prøv en tomatpuré på huden. Lycopene fra tomater kan klare opp urenheter på huden. Påfør litt tomatpuré på huden din og la den være der i 20 minutter. Skyll den av med kaldt vann.
  • Aloe vera. Gelen fra dette anlegget er kjent for fjerning av arr. Forsiktig bruke noen av Aloe Vera gel på arr hverdagen. Resultatet er kanskje ikke så fort, men minst, vet du at det vil fungere.

Amish-folket er kjent for sin enkelhet

Hvordan fjerne huden som amish gjøre. Kokos olje eller olivenolje.
Hvordan fjerne huden som amish gjøre. Kokos olje eller olivenolje.

Amish-folket er kjent for sin enkelhet. De foretrekker naturlige måter snarere enn nytte av moderne teknologi. Og med de tingene ovenfor, er det nesten umulig at Amish folk ikke vil ha klar hud. Selv om du ikke er en Amish, disse naturlige og enkle måter er langt mye bedre enn kommersielle produkter.