O2s

Hvordan fjerne hårfarge fra håret

Noen ganger kan du finne deg selv i en posisjon der du bare farget håret og var helt forskrekket med resultatene. Drømmen om å ha den beste hårfarge viste seg å være den verste hår mareritt. På dette stadiet, er du desperat ønsker for din naturlige hårfarge, be for dine herlige lys blondt bølger eller din elegant svart hårfarge å gå tilbake. Putting hårfarge i en svært vanskelig og seriøs bedrift. Fjerner det er et helt annet problem som du nøye må jobbe med. Du trenger bare å være veldig tålmodig mens du går gjennom denne prøvelsen. Les nøye og lære hvordan du fjerner hårfarge skjema håret.

En. Tilbake til salongen umiddelbart hvis en profesjonell hår stylist brukt uønsket farge til håret ditt. Oftere enn ikke, kan din stylist rette opp feilen som gjorde din hårfarge gå galt.

Merk: Hvis du farget håret mørkere enn din naturlige hårfarge, går du videre til trinn 4. umiddelbart.

Hvordan fjerne hårfarge fra håret. Color Fix av Jherri Redding er perfekt for sta permanente hårfarger.
Hvordan fjerne hårfarge fra håret. Color Fix av Jherri Redding er perfekt for sta permanente hårfarger.

2. For lysere hårfarge fjerning-Hvis du farget håret hjemme i stedet for å ha det gjort av en profesjonell, det er også en løsning for dette også. Du kan alltid gå til din nærmeste salong og ha en ekspert til å fjerne det for deg, eller du kan gjøre alt selv. Hvis du bestemmer deg for å fjerne det på egen hånd, kan du vaske håret ved hjelp av disse klar til bruk kommersielt produkt kits.
3.

  • L'Oreal Color Zap fjerner raskt all permanent dye uten å skade den opprinnelige hårfarge. Dette er perfekt hvis du ønsker å farge håret umiddelbart.
  • Roux Clean Touch har en myk og skånsom løsning som enkelt kan fjerne hårfarge. Dette er flott å bruke for skadet hår.
  • Color Fix av Jherri Redding er perfekt for sta permanente hårfarger. Du må være veldig forsiktig om i å bruke dette siden dette er litt sterkere i forhold til andre produkter. Ved å kontrollere bruken, kan dette også være en løsning for fargekorrigering til bestemte områder.

4. Hjem rettsmidler kan også gjøres når du ikke vil bruke noen kommersielle produkter.

  • Varm olje behandlinger. Du kan begynne med å gjøre disse behandlingene på håret og deretter hyppig sjamponering det. Ved å gjøre dette ofte, vil det sakte og forsiktig fjerne uønsket hår fargestoff.
  • Bleach Solution. Gjør din egen blekemiddel blandingen hjemme er en effektiv måte å få fargen ut av håret ditt så fort som mulig. Legg en spiseskje med blekemiddel til tre spiseskjeer med sjampo. Rør det i en kopp. Bruk denne blandingen på vått hår og massere det starter på hodebunnen din. Sakte jobbe deg mot spissen deretter opp igjen. Vask den med lunkent vann grundig. Du vil bokstavelig talt se hårfarge forsvinne foran øynene dine.

5. For mørkere hårfarge fjerning-Fjerne mørkere hårfarge fra naturlig lys hårfarge er en veldig vanskelig prosedyre. Først må du forsikre deg om at du ikke bruker blekemiddel eller bruke noen produkter som har blekemiddel i håret. Det vil i stor grad skade den gjør håret veldig sprø.

Varm olje behandlinger. Bleach Solution.
Varm olje behandlinger. Bleach Solution.

6. Begynne å fikse det ved å farge håret igjen med et fargestoff som er en nyanse mørkere enn din opprinnelige hårfarge. Det anbefales at du først ringe kundeservice av hårfarge produkt som du kommer til å bruke før du starter denne prosessen. Forklar situasjonen din og veilede dem har deg hvert steg på veien.

7. Det er noen risiko i å gjøre dette. Håret ditt kan ha en annen kjemisk reaksjon i ferd med å re-fargelagt det. Derfor kan du ende opp i en mye verre situasjon. For å unngå slike resultater, er det anbefalt å gå til en profesjonell og få dem fikse det for deg.

Nå som du vet hvordan du skal fjerne hår fargestoff, er det nå tid for handling. Husk alltid å ta deg god tid og være tålmodig.