O2s

Hvordan fjerne hard hud naturlig

Hard hud eller flekker i huden som har blitt hard, tykk og tørr på grunn av friksjon, er både skjemmende og ubehagelig å ha. Den gode tingen er, er det flere ting du kan gjøre for å fjerne hard hud selv, naturligvis. Les videre:

Hvordan fjerne hard hud naturlig. Rådfør deg med legen din.
Hvordan fjerne hard hud naturlig. Rådfør deg med legen din.

  • Rådfør deg med legen din. Det er viktig at du får legen din go-signal før du gjør noen form for hjemme rette. Det er spesielt nødvendig hvis callus er allerede oser med puss.
  • Gjøre denne prosedyren før du sover. Dette er fordi du trenger for å behandle din callus over natten.
  • Forbered materialene Du trenger følgende:. Såpe, varmt vann, natron, eddik, maisstivelse, fil eller pimpstein, et rent håndkle, bomull baller, et stykke tøy eller gasbind og noen tape.
  • Rengjør callus og suge den. Bruk såpe og varmt vann og grundig, men veldig forsiktig rense callus og dens omkringliggende områder. Etter rengjøring callus, suge den i en blanding av varmt vann og 3 ss natron. Dette vil bidra til å myke opp hard hud og gjør det lettere å file bort senere. Væt området av kroppen din med callus i ca 25 til 30 minutter. Etterpå, bruk en ren klut til å tørke flekken helt - og dette er veldig viktig, fordi selv små fuktighet kan føre til at denne behandlingen prosedyren å være mindre effektive.
  • Påfør litt maismel på det berørte området. Etter tørking callus grundig nå, sette på litt maismel for å sikre at det ikke holde seg tørr. Fjern overflødig.
  • Bruk eddik. Eddik er en svært effektiv, men naturlig desinfeksjonsmiddel som vil sikre at bakterier ikke vil komme i callus din som du behandler den. Få din del av bomullsdott og suge den i noen sekunder på en skål med eddik. Du kan bruke eple cider eddik eller hvit eddik for dette formålet. Klem bomullsdott slik at du kan bli kvitt overflødig eddik, poenget er bomull bør være tilstrekkelig fuktet med eddik, men ikke dryppende våt.
  • Plasser forsiktig bomull ballen over callus din Her er et ord av forsiktighet -. Aldri tillate at bomull berører et område av huden din som ikke har ufølsom. Det er fordi eple cider eddik er veldig sterk og syrlig, og det kan føre til at huden blir tørr og sprukken hvis den er plassert over et område som ikke har callus. Sørg for at du fjerner deler av bomullsdott før det bare helt dekker det berørte området. Fest bomullsdott over det berørte området ved hjelp stykke gasbind eller ren klut, og teip. La det bli satt over natten. Eddik vil arbeide for å reagere kjemisk med callus, forårsaker den til å myke opp og til slutt oppløses.
  • Fjern gasbind i morgen. Sjekk statusen for callus din. Vask den med rent, varmt vann og såpe, og tørk den grundig. Bruk en renovert fil eller ren pimpstein til å file bort den callus. Gjøre dette veldig forsiktig, du ville ikke ønsker å risikere å skade huden din.


Det du har det

Det du har det! Dette er fremgangsmåten for å fjerne hard hud naturlig. Vet at du må gjenta denne prosedyren over flere netter, inntil callus er fjernet. Lykke til, og håper dette hjalp!