O2s

Hvordan finne UK veikart

Veikart er en krone et dusin

Veikart er en krone et dusin. Du kan praktisk talt kjøpe et veikart for Storbritannia fra nærbutikker, bokhandlere og selv påfylling stasjoner på de store motorveiene. Trikset her er å finne de gode som møter dine behov.

  • Google Maps. En av de mer populære karttjenester i dag er to tjenester fra Google. Den ene er Google Maps, som kan nås fra en nettleser. Denne tjenesten omfatter satellitt bilder av de fleste steder i verden. Og i de store byene, inkluderer kart selv detaljert gateinformasjon, opp til videregående og private veier. Med innhold fra brukerne, er enda etablissementer som kjøpesentre, bensinstasjoner, hoteller, restauranter og lignende inkludert. Google Earth, i mellomtiden, er en nedlastbar versjon av Maps, og er mer kraftig når det gjelder å kunne vise gater og bedrifter, og i å søke etter data. Google Maps kan nås på maps.google.co.uk
  • 192.com. 192 pleide å stå for det britiske telefonkatalogen service. Nå er nettstedet versjonen på www.192.com er i utgangspunktet en katalogoppføring for bedrifter. Denne tjenesten er ganske nyttig hvis du trenger film tidsplaner eller trenger du å vite hvor nærmeste restauranter eller hoteller er. Men 192.com kjører også en karttjeneste , hvor du kan finne veikart online. Grensesnittet likner Google Maps, ved at du kan zoome inn og ut, og du kan bare dra kartet for å navigere. En godt tillegg er at du kan sjekke et par bokser som gjør kartet for å vise hoteller, bensinstasjoner, parkeringsplass, restauranter og banker i nærområdet for visningen.
  • Streetmap. En annen populær online karttjeneste for Storbritannia er streetmap.co.uk. Tjenesten har en praktisk søkemotor, der du kan skrive inn en eksakt adresse, og du vil bli vist en gate kart over det aktuelle byen, byen eller gaten. Du kan deretter klikke på ikoner for ulike bedrifter, som hotell, bensinstasjoner eller restauranter, og du vil bli presentert en liste over mulige steder å gå. Det er ikke like elegant som Google Maps, som kan føre etablissementer som pinner på et faktisk kart. Men det er likevel nyttig, fordi området har også bruker rangeringer og anmeldelser.
  • AA. Theaa.com er mer enn bare en tjeneste som viser veikart. Det er faktisk en reiseplanlegger. Fordelen med tur planleggere over enkle kart er at du kan definere dine avreise og destinasjon, og det vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan å komme dit, inkludert hvor du skal slå, og landemerker å se etter. Tur planleggere selv gi deg avstand og estimerte reisetider, som ville være nyttig hvis du kjører på en tidsplan. Aas Turplanlegger kan nås fra theaa.com / rute-planner.

Hvordan finne UK veikart. Veikart er en krone et dusin.
Hvordan finne UK veikart. Veikart er en krone et dusin.

Fordelene som tilbys av disse online veikart er at du ikke trenger å gå ut og kjøpe en papirbasert kart, som, for alt du vet, kan det være behov for oppdatering. Men for å være sikker på at du har en guide hendig når du er på veien allerede, ikke glem å skrive ut elektroniske kart. De fleste online karttjenester for Storbritannia (eller hvor som helst, for den saks skyld) gir brukerne en mulighet for å skrive ut enkle å bruke kart.

En annen påminnelse: ikke lese kart mens du er på hjulet

En annen påminnelse: ikke lese kart mens du er på hjulet. Du kan enten stoppe på skulderen eller be en ledsager for å hjelpe med retninger. Har en trygg tur.