O2s

Hvordan finne kosmetisk produkt karakterer

Den kosmetiske produkt industrien er en av de raskest voksende og mest lukrative markedene i verden i dag. Den iboende ønske om menn og kvinner til å bli bedre og vakrere blir stimulert og vedlikeholdes av den fenomenale veksten av kosmetiske markedet, som har blitt en milliardindustri.

Som et resultat av forskjellige kosmetiske behov

Som et resultat av forskjellige kosmetiske behov, en rekke kosmetikk merker er på markedet, hver catering til et visst segment av den globale forfengelighet og kosmetikk markedet. Visse kosmetiske merker har spesialisert for å imøtekomme hud, hår og duft menns behov, for eksempel Zirh , mens noen forpliktet seg til kun å bruke alle naturlige råvarer i sine produkter, som for eksempel The body shop . Større kosmetikk selskaper som L'Oreal og Nivea har selv utvidet sine operasjoner for å opprette egne undergrupper for menn og kvinners kosmetiske behov.

Hvordan finne kosmetisk produkt karakterer. Som et resultat av forskjellige kosmetiske behov.
Hvordan finne kosmetisk produkt karakterer. Som et resultat av forskjellige kosmetiske behov.

Den Permanent høye etterspørselen etter kosmetikk og kosmetiske toalettartikler har ført til fremveksten over kosmetiske produkter. Mens kosmetikk gang tilhørte den eksklusive enklave for de rike og mektige, på grunn av sine ofte ublu og uoverkommelige kostnader, kosmetikk merker begynte å målrette de mer tallrike lavere sosio-økonomiske lag ved å innføre lavere priset rabatt kosmetikk.

Det store antallet av kosmetiske produkter for hver kosmetisk behovet har gjort det svært vanskelig for forbrukerne å velge de beste produktene. Et besøk til din vennlige nabolaget apotek eller supermarked kan vise minst 20 forskjellige typer ansikts rensemidler - noen er for fet hud, mens noen er for tørr, atter andre har perler og microcrystals, mens noen har integrerte fuktighetskremer.

Den iboende vanskeligheter med å velge blant mylderet av kosmetiske produkter ansporet utseendet av kosmetiske produkt karakterer i ulike skjønnhets magasiner og noen nettsteder. Kosmetiske produkter er testet av et panel av "skjønnhet eksperter" og gradert basert på utvalgte kriterier, for eksempel lukt, tekstur, kostnader, blant andre. I enkelte tilfeller blir forskjellige kosmetikk merker sidestilt med hverandre og gradert i forhold til hverandre fortjenester - muligens fører til bedre vurdering i den delen av forbrukerne, siden flere produkter sammenlignes for til enhver tid.

Hvordan finne kosmetisk produkt karakterer.
Hvordan finne kosmetisk produkt karakterer.

I dag er selskapene lov til å bruke nesten hvilken som helst ingrediens eller råvare for sine kosmetiske produkter, men myndighetene ikke krever dem til å teste den menneskelige og miljømessige sikkerheten til sine produkter før disse blir solgt. Mens narkotika er alltid testet av US Food and Drug Administration (FDA) gjennom multi-level kliniske studier før bruk, kosmetiske produkter - som noen ganger behandlet som farmasøytiske produkter - ikke gjennomgår slike strenge testing.

Sikkerhetsvurderinger er, faktisk, som er tilgjengelig for nesten en fjerdedel av alle kosmetiske produkter på markedet i dag - noe som tilsvarer mer enn 50.000 produkter og nesten 9000 forskjellige ingredienser. En database av disse sikkerhetsvurderinger kan nås online på Cosmetics database . Slike databaser bruke kraften til informasjon for å beskytte menneskers helse og miljøet. Du kan også finne rangeringer og sikkerhetsstandarder anmeldelser på Consumer Reports . Kosmetikk sikkerhetsinformasjon er svært viktig, fordi mange kosmetikk er også legemidler som har makt til å både skade og forskjønne.