O2s

Hvordan finne jeans shorts for din kroppstype

Jeans shorts kan gjøre bena ser heller lang og slank eller kort og fett. Mens det er sant at de har vært på moten i mange år nå, og at de er lett og behagelig å ha på, ikke hver jente kan bære bare noen par. Det avhenger faktisk av kroppstype. For å unngå å se vanskelig i denne type klær, bør du være forsiktig med å velge det paret som passer din bygge. Her er noen tips for å veilede deg om hvordan du kan finne jeans shorts for din kroppstype:

Hvordan finne jeans shorts for din kroppstype. Finn det rette stedet å handle for jeans shorts.
Hvordan finne jeans shorts for din kroppstype. Finn det rette stedet å handle for jeans shorts.

  1. Finn det rette stedet å handle for jeans shorts. Dette betyr at du må søke etter butikker som selger klær som passer for din alder. Så hvis du er i tenårene, gå til butikker som tilbyr klær til tenårene slitasje. På den annen side hvis du er en middelaldrende kvinne, besøke en klesbutikk for voksne. Spesialiserte butikker har et bredt spekter av valg av forskjellige stiler i alle størrelser. Butikken assistenter kan hjelpe deg med å finne de riktige jeans for deg fordi de er opplært til å vite hvilke riktig stil av klær vil være hensiktsmessig for sine kunder.
  2. Undersøke kroppen foran et speil. Se på dine egne fysiske proporsjoner. Hvis du er på lubben side, vil bena stort sett være lubben og tettvokst. Du vil trenge et par mørke jeans shorts å kamuflere plumpness av beina. Lengden vil avhenge av din høyde. Hvis du er kort (fem meter nedenfor), deretter kortere jeans shorts (midten av låret eller litt kortere) er ok. Hvis du er høy og slank og beina er lange og slanke så vel, vil du se bra ut med både kortere og lengre shorts.
  3. Bestem høyden på midjen. Igjen vil dette trenger en vurdering av bygge din. Hvis du er heldig å ha flat mage må lav midje jeans shorts. Dette vil vise litt av magen hvis du pare jeans shorts med en midrib toppen, men det er helt greit. Hvis du har det, så flaunt det, så sier de. I mellomtiden hvis du har en vanlig kroppstype, opt for jeans shorts med midjen bare to inches under navlen slik at du kan flytte rundt mer fritt. Hvis du er en av de vanlige kvinner med regelmessig bygge og bære deg høy midje jeans, vil det være ganske vanskelig for deg å flytte og vrikke seg rundt.
  4. Tenk baken. Hvis du har en liten bakside, legg merke til hvordan lommene er utformet. Lommer med klaffer eller vinger, så vel som med lyse fargede sømmer vil se bra ut på deg. Nesten hver kvinne nå, spesielt de yngre, liker å ha fyldigere sitter bak, akkurat som det av skuespilleren Jennifer Lopez. Vel, du kan ikke være akkurat som henne, men minst du kan komme så nært som du kan. Gå for lommer med uregelmessige sting design. Men unngå lommer som er altfor stor som de vil gjøre backside ser enda mindre.
  5. Ta på sko eller sandaler som du vil bli koblet sammen med jeans shorts. Å sørge for at du plukker riktig par shorts, ta med sko til butikken, slik at du kan se hvordan de går sammen sammen. Unngå iført gummi sko med jeans shorts som de vil gjøre bena ser kortere, med mindre du er en høy og slank kvinne.