O2s

Hvordan finne en villa

En av de tingene som kan gjøre at du føler deg mest hjemme på ferie er å få en god villa. Du kan finne noen trøst i å spørre om tjenester til mennesker med hus i posisjonen din på noen tilfeller, og spare deg alt det ekstra utgifter som trengs av en villa. Men hvis du har råd til den luksusen av villa leie for helligdager (for eksempel med et tema som en posh italiensk stil), så her er hvordan du kan finne en god villa for deg og din familie til å nyte.

Hvordan finne en villa. Spør rundt i nettverket ditt.
Hvordan finne en villa. Spør rundt i nettverket ditt.

  1. Forbered budsjettet. Dette er nummer én ting som du må gjøre når du prøver å score en fin ferie villa for deg selv. Budsjettet vil diktere hva slags ferie villa du vil ha. Har ferie villaer forskjellige prisklasser, så helt i starten, må du kjenne dine økonomiske begrensninger for ytterligere å begrense alle dine bredt spekter av alternativer.
  2. Spør rundt i nettverket ditt. Du kan finne nesten alt hvis du har et godt nettverk på fingertuppene. Det være seg gjennom nettsamfunn eller gjennom din egen personlige telefonbok, kan du bare spørre rundt hvis folk vet om rabatter. De beste tilbudene er ofte gitt av folk du er personlig knyttet til og ikke på vanlig måte av kampanjer og reklame som villa eiere gå etter.
  3. Finn andre erfarne reisende. Den beste måten å få en fin villa på et sted som du ønsker er å lære av erfaringene fra erfarne reisende. Søk etter vurderinger på fine nettsider som 43places.com og du vil finne at de har mye informasjon fra folk som har gått til der du planlegger å gå. De vil også gi deg tips om de beste alternativene overnatting for et bestemt sted.
  4. Sjekk ut online og offline oppføringer. Nettsteder som villa-vacation.com vil gi deg informasjon om ulike villaer fra forskjellige land. Det vil hjelpe deg begrense dine valg og samtidig hjelper plugge deg med en viss villa som er i nærheten av de spesielle turiststeder eller område av interesse hvor du ønsker å leie en villa.
  5. Gå direkte eller koble opp med et reisebyrå. Et reisebyrå er kjent for å gi deg det store bildet. Det vil ikke bare la deg ha alternativer for overnatting din, men også din måte å komme til og fra et bestemt sted. Dette vil være et svært nyttig innspill for deg siden du skal finne en villa i sammenheng med hele ferien aktiviteter.
  6. Chatte med lokalbefolkningen. Det er fortsatt mange viktige, men uskrevne regler når det kommer til kommunikasjon med mennesker fra forskjellige steder og kulturer. På samme måte, må du forsikre deg om at du er i sonen og kjenner de beste tilbudene og dos and don'ts når du leier ut en villa for et bestemt sted. Du kan bare gjøre dette ved å ta det fra folk som har vært der i ønsket område ofte. Lokalbefolkningen vil også kunne fortelle deg av villaer som leies som egentlig ikke er det kommersielt fremtredende, men kjent som lokale favoritter.