O2s

Hvordan finne byens hoteller i Glasgow

Glasgow er Skottlands største by

Glasgow er Skottlands største by. Det er også den tredje mest folkerike byen i hele Storbritannia. Med en stor industriell base, har byen en stor sysselsetting befolkning. Skipsbygging sektor er kjent som Storbritannias største. Til tross for at et industrielt senter for et århundre allerede, har det nå utviklet sin finansielle sektor også. På den annen side, det er virkelig ikke tilbyr mye i form av turisme, selv om den har mange viktorianske era bygninger, som er verdt å besøke. Likevel har en rekke av byens hoteller er etablert for å huse gjester som besøker byen for forretningsmessige årsaker.

Følgende er noen av hotellene verdt å holde på på besøk til byen.

Hvordan finne byens hoteller i Glasgow. Ramada Glasgow City Hotel ligger bare en kilometer unna Glasgow Central railway station og 11 kilometer fra Glasgow International Airport.
Hvordan finne byens hoteller i Glasgow. Ramada Glasgow City Hotel ligger bare en kilometer unna Glasgow Central railway station og 11 kilometer fra Glasgow International Airport.

  • Ramada Glasgow City Hotel ligger bare en kilometer unna Glasgow Central railway station og 11 kilometer fra Glasgow International Airport. Det er også en kilometer nær Royal Concert Hall og Buchanan Street, en stilig kjøpesenter i byen. Hotellet har flatskjerm-TV i hvert rom med etterspurte filmer tilgjengelig.
  • Rennie Mackintosh ligger midt i sentrum av byen, i nærheten av forretningsdistriktet. Hotellet kan tilby overnatting til meget rimelige rompriser. Hva det er stolt av, er imidlertid dens Michael Caines Restaurant, som vant Restaurant of the Year award av CIS Excellence Award i 2009.
  • Best Western Glasgow City Hotel er et av de mest besøkte vest i byen. Dette skylder delvis det faktum at dette hotellets beliggenhet gjør det til et logisk valg for besøkende som ønsker å ha alle bekvemmeligheter i byen for å være innenfor rekkevidde sin. Den har en moderne utvendig design og interiør er stilig og godt utstyrt med digitale underholdningssystemer.
  • Charing Cross Guest House er et budsjett hotell. Men mens på rompriser er sikkert lav, kan sin service og rom innkvartering faktisk gå opp for et luksushotell. Frokost er inkludert i romprisen overnatting. Alle rommene har TV med parabol er tilgjengelig.
  • Marriott Glasgow er valget for de som ønsker å besøke byen i stil. Det luksuriøse hotellet ligger bare noen minutter unna Glasgow natteliv og sitt beste kjøpesenter, Scottish Exhibition and Conference Center. Romprisene kan være dyrere enn de fleste andre kan skjønt.

Du kan fortsatt ha flere valg enn de som er nevnt ovenfor

Du kan fortsatt ha flere valg enn de som er nevnt ovenfor, inkludert Bordeaux. De fleste av Glasgows hoteller er rett ved sentrum av byen. Dette betyr at hvis du er gjest her, så vil du sikkert finne det praktisk for deg å gå til alle deler av byen. Som Skottlands største kommersielle byen, kan Glasgow tilby deg mange butikker og underholdning sentre til mens tiden. De fleste av disse er i nærheten av hotellets steder. Hotellene, derimot, varierer i pris, men de fleste av dem kan tilby anstendig til posh byens overnattingssteder.