O2s

Hvordan få rabatt temapark billetter

Hvis du tar en tur til en fornøyelsespark som Disney, Six Flags eller Universal Studios, ikke betale full pris for billettene! Det er mange måter du kan få rabatt temapark billetter slik at du kan holde litt mer av pengene dine i din egen lomme.

Trinn 1

Kjøp til rett tid. På visse tider av året, kan du få billetter til fornøyelsesparker til en rabattert pris. Ofte vil parker tilbyr årstider passerer for året etter på slutten av inneværende sesong. Besøke parken eller sin hjemmeside og se etter tilbud på billetter. Kjøp tidlig og du kan spare en bunt på din temapark pass!

Hvordan få rabatt temapark billetter. Kjøp til rett tid.
Hvordan få rabatt temapark billetter. Kjøp til rett tid.

Også, hvis du er bosatt i en stat som er i nærheten av en Disney park (som California), er alt du trenger å gjøre er å vise bevis på adresse, og du kan dra nytte av "Two-fer" avtale. Kjøp en temapark billett, og du får den andre gratis. Denne avtalen er ikke alltid tilgjengelig, så ta fordel av det når det er på.

Trinn 2

Dra på shopping. Hvis du er klar over avtaler skjer rundt deg, kan du ofte få rabatt temapark billetter uansett hvor du bor. Butikker som Costco selge dem park billett pakker for en svært lav pris. Du kan nyte nesten alle temapark tenkelige bruke disse pakkene, og du kan kjøpe billetter før du kommer til din destinasjon som trolig vil spare deg litt penger.

Trinn 3

Besøk disney på bursdagen din. Hvis din neste temapark ferie er på en Disney park, kan du være i stand til å komme inn gratis! Bare møt opp på bursdagen din, og du trenger ikke å betale en krone. Selvfølgelig må du vise bevis på alder og fødselsdato. Men hvis det er alt som trengs for å komme inn i dette temaet parkere gratis, så det er definitivt verdt det!

Trinn 4

Trinn 1. Dra på shopping.
Trinn 1. Dra på shopping.

Sjekk ebay. Online auksjonssider som Ebay.com har gode tilbud når det kommer til rabatt temapark billetter. Surf på reise-delen på Ebay og se etter theme park billetter. Noen vil være "But It Now ', og andre du vil få lov til å by på. Hvis du er heldig, kan du være i stand til å score theme park billetter for svært lite.

Trinn 5

Kjøp leftover billetter fra noen andre. Ofte når familier reiser til temaparker, har de ikke bruker hele sin temapark billett. Det vil si at noen av deres Park Hopper pass fortsatt være gyldig. Eller kanskje billetten gir en gratis pass til parken i løpet av en måned. Se for familier som tilbyr opp ubrukte deler av theme park billetter og ta tak i disse tilbudene! En liten bit av søker i klassifisert delen av avisen kan resultere i noen sterkt rabatterte billetter til fornøyelsesparker.