O2s

Hvordan få perfekt passform fra jeans

Finne jeans som kan gi deg den perfekte passform kan være en ganske vanskelig oppgave å utføre. Oppgaven vil innebære å vite din eksakte størrelse, bestemme stil og kuttet av jeans du ønsker å bruke, og prøver det ut. De mange stiler og merker ute i markedet vil ikke gjøre ting enklere for deg heller. For å hjelpe deg med oppgaven, her er noen praktiske tips om hvordan du kan finne den perfekte par jeans.

Ta målene

Ta målene. Med så mange størrelser å stri med, er det viktig for deg å vite den perfekte størrelsen for deg. Dette vil innebære at du tar ned din nøyaktige målinger. Piske ut din målebånd og begynne sorteringen opp din midje, inseam, lår, og benlengde. For midjen, vikle målebånd rundt magen din. Hvis du olabukser litt under magen, deretter vikle den rundt dette området. Det kan være en god idé å måle hoftene også. Sørg for å forlate en halv tomme kvote hvis du vil ha en komfortabel passform. For inseam, måle midjen og ned til skrittet ditt. Ta ned nøyaktig måling. Hvis du liker iført jeans med en tett passform i skrittet, da blir du nødt til å få målingene rett. Forlate en tomme kvote hvis du liker iført jeans med litt mer plass til din private delen. For benlengde, starter på midjen din og måle lengden helt ned til hælen din. Juster måling basert på ønsket stil. Selv måling lårene vil trolig ikke være nødvendig, vil det være en god idé å ha tallene for disse også.

Bestem din stil

Hvordan få perfekt passform fra jeans. Ta målene.
Hvordan få perfekt passform fra jeans. Ta målene.

Bestem din stil. Målingene du tar er ikke nok til å diktere den perfekte jeans for deg. Du må finne ut hvilken stil du vil være den baggy, lave, tynne, rette kutt eller klassisk snitt. Kjenne den stilen du ønsker virkelig betyr noe siden dette vil hjelpe deg å vite justeringene du må gjøre på dine målinger. Dette vil diktere hva jeans størrelsen du trenger også.

Be om hjelp. Når du har fullført stilen jeans du ønsker, og få nøyaktige målinger, gå til butikken og spør i butikken ansatte til å hjelpe deg å finne det du leter etter. Hvis du ikke finner noen til å hjelpe deg ut, så hva du kan gjøre er å se på hyllene der spesielle stilen er funnet og sjekke hvert element til du finner den midje og lengde målinger av jeans som tilsvarer dine egne målinger. Prøv det ut og se om det passer. Forresten, sørg for å ta deg god tid og prøve ut forskjellige størrelser, spesielt hvis du er ute på forskjellige merker siden størrelse standarder ofte variere. Dette betyr, kan du være en størrelse 34 midje, men Levis med en 33 "midje kan passe deg fint.

Vurdere å ha det endret

Vurdere å ha det endret. Mesteparten av tiden, selv om du ser grundig på ulike butikker, vil du ikke finne noe som passer deg akkurat. For eksempel kan du finne at alle jeans er ganske lang tid for deg når det gjelder benlengde. I disse tilfellene, ikke bekymre siden du kan ha det endret. Ta med paret til en skredder og få ham klippe og sy buksen basert på lengde preferanse. Det samme kan gå for midje og lår jeans endring også.

Ta målene. Bestem din stil.
Ta målene. Bestem din stil.

Dette er noen av de praktiske tips som alle trenger å vite om de ønsker å finne den perfekte par jeans som passer dem nøyaktig. Hvis disse tipsene ikke klarer deg, kan du alltid ta kontakt med skredder om han kan tilpasset gjør du et perfekt par.