O2s

Hvordan endre en Wenger klokke batteriet

Wenger er et merke som produserer sveitsiske kniver og har eksistert siden 1893. I 1988 har selskapet også begynt å lage klokker. Disse klokkene er kjent for å være stilig og holdbar. Du kan kjøpe noen av sine klokker ved å besøke deres offisielle hjemmeside på wenger.ch . For klokker som disse, foreslår selskapet at du tar uret til en sertifisert verksted eller en klokke servicesenter for å ha skiftet batteriet. Dette kan koste deg mye penger. Hvorfor ikke prøve å bytte batteri på Wenger på egen hånd?

Hvordan endre en wenger klokke batteriet. Materialer.
Hvordan endre en wenger klokke batteriet. Materialer.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan bytte batteriet på din Wenger klokke selv:

Materialer. Du trenger noen materialer i for at du skal bytte batteri på klokken. Du trenger en klokke tilbake remover, en liten skrutrekker og pinsett. Du kan kjøpe disse materialene fra jernvarehandelen eller din lokale klokke servicesenter. Også forberede en liten bomullsklut hvor du kan legge uret på.

Fjern baksiden av klokken. Legge ned bomullsklut på et flatt underlag. Før du arbeider på klokken, sørg for at ansiktet av uret eller glassflaten er uthvilt på bomull klut for å unngå det fra å ha riper. Baksiden av en Wenger klokken har en plate som beskytter og dekker batteriet og holder det på plass. Det finnes ulike typer ur ryggen. Noen av dem er enkle nok til å lirke av fordi det er en liten spalte hvor du kan sette inn en skrutrekker og løsne dekselet. I noen se ryggen, er det vanskeligere å fjerne. Du trenger en klokke tilbake remover som ble opprettet med det formål å fjerne baksiden av klokken. Hva du trenger å gjøre er å endre bredden på klokken tilbake remover å passe bredden på baksiden av uret. Etterpå vri den til å fjerne baksiden av. Fjern det gamle batteriet på baksiden av klokken ved hjelp av pinsett.

Fjern baksiden av klokken. Sett nytt batteri.
Fjern baksiden av klokken. Sett nytt batteri.

Sett nytt batteri. Etter å ha fjernet det gamle batteriet med pinsett, sett den til side. Bruk pinsett for å få det nye batteriet. Pass på at du plasserer den på klokken riktig. Plasser baksiden av klokken tilbake på plass. Hvis det er den spratt slag, bare trykk på bakdekselet er godt festet til du hører et lite pop som betyr at kompet er låst på plass. Hvis du har kronglete slag, skru på baksiden av uret tilbake, men sørg for at du ikke gjør det for hardt som du vil ha en hard tid på å fjerne det neste gang.

Dette er de enkle stegene på hvordan du kan bytte batteriet på din Wenger watch. Du trenger ikke å gå til klokken verksted bare for å ha batteriet skiftes ut. Tenk på hvor mye penger du vil spare ved å skifte batteri av uret på egen hånd.