O2s

Hvordan endre en tatovering

Mange mennesker får tatoveringer uten egentlig å tenke på design

Mange mennesker får tatoveringer uten egentlig å tenke på design, og de fleste av dem angrer tatoveringer som de har etter noen år. Hvis du er en av dem som ønsker å endre sin tatovering, det er en løsning som du kan gjøre. Du kan ha det endret til en annen utforming eller fjernet. Mange av tatovering kunstnere gjøre cover-ups. Dette kan drastisk endre måten din tatovering ser ut. Hvis du ønsker å endre din tatovering, bare følg de enkle trinnene nedenfor.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan endre din tatovering:

Hvordan endre en tatovering. Bestem på tatovering.
Hvordan endre en tatovering. Bestem på tatovering.

Bestem på tatovering. Det første du må gjøre er å bestemme om du vil at tidligere tatovering skal dekkes opp, eller hvis du ønsker å slette den helt og erstatte den med en annen som du liker bedre. Hvis du bestemmer deg for at du bare ønsker å dekke opp tatovering, kan du fortsette med trinnene nedenfor. Hvis du bestemmer deg for at du vil fjerne den gjeldende tatovering og erstatte den med en ny en, må du konsultere en hudlege slik at tatovering kan fjernes med dermabrasion eller laser behandlinger. Ta ikke at du må gå gjennom flere økter før tatoveringen fades og prosedyren gjør vondt mye. Prosedyren kan også være dyrt.

Finn en god tatovør. Det neste trinnet er å se etter en god tatovør som kan dekke opp din tatovering. Forskning på noen av de beste tattoo artister i ditt område. Mest tatovering kunstnere er i stand til å gjøre dekke ups. Besøk tatoveringen salon av kunstneren og se om det er noen eksempler på dekselet ups som tatovør har gjort. Hvis du er fornøyd med arbeidet til kunstneren, fortsetter med de neste trinnene. Ellers se etter en annen artist som du er komfortabel med.

Møte med tatovør. Planlegg et møte med tatovør som du skal jobbe med. Viser tatovering som du ønsker å dekke opp og fortelle tatovør hva du ønsker den nye tatovering for å se ut. Hør noen av kunstnerens forslag også. Før en endelig avgjørelse på din nye tatovering, være sikker på at du virkelig liker den nye tatovering som du kommer til å få. Det vil hjelpe hvis tatoveringen du vil få har en stor betydning for deg slik at du ikke vil angre få det.

Få tatovering. Planlegg din tatovering session

Mange mennesker får tatoveringer uten egentlig å tenke på design. Finn en god tatovør.
Mange mennesker får tatoveringer uten egentlig å tenke på design. Finn en god tatovør.

Få tatovering. Planlegg din tatovering session. Før økten starter, spør deg selv igjen hvis du er sikker på design som kommer til å bli tatovert på deg. Hvis du er sikker, kan du gå videre og få din tatovering.

Dette er de enkle trinnene som du må gå gjennom hvis du vil endre din tatovering. Før du får en tatovering, må du tenke over det og om igjen, slik at du ikke vil angre få det etter. Dette vil sikre at du ikke vil gå gjennom noen dermabrasions eller tatovering fjerning økter i fremtiden.