O2s

Hvordan du trener baseball til tenåringer

La oss innse det, hersker tenåringer avsky så mye de gjør det deres karriere å trosse hver eneste du håndheve dem. Dette trenger ikke være tilfelle når coaching baseball til tenåringer, hvis du bruker en grunnleggende men effektiv trening tilnærming.

Hvordan du trener baseball til tenåringer. Gjøre det første inntrykket en god en.
Hvordan du trener baseball til tenåringer. Gjøre det første inntrykket en god en.

  1. Gjøre det første inntrykket en god en. Tenåringer trolig fikk inn i klassen din etter noen krangel med sine foreldre om hvordan man skal tilbringe sommerferien. Eller de er trolig det fordi deres verste fiende i skolen vervet i klubben de var ute etter. I alle fall, deres øyne er på deg, venter på å skli opp. Hvis de får den forstand at du vil opprettholde de strengeste reglene ved å sette forventninger først og fremst, da har du fanget elevenes oppmerksomhet og tillit.
  2. Sette et realistisk mål. Kan du gjøre dette ved å spørre alle elevene om de har hatt før opplæring i baseball. På denne måten får du til å vurdere sine ferdighetsnivåer og justere undervisningsmetoder tilsvarende, for ikke å utelate de som ikke har bakgrunn i baseball i det hele tatt. Denne tilnærmingen vil hjelpe deg å justere målene dine for laget og oppmuntre dem til å arbeide for realisering av dem også.
  3. Bruk alltid positiv forsterkning. Tenåringer vil svare bedre på motivasjon og støtte enn hån og fornærmelse.
  4. Undervise ved demonstrasjonen. Teknikker, bestemte manøvre og effektive spiller lærer best når demonstrert. Elevene vil tendens til å glemme din undervisning hvis de ikke ser den i aksjon. Videre vil de bli oppfordret til å praktisere disse teknikkene hjemme, noe som kan føre til bedre ytelse.
  5. Undervise sportsånd. Det er ingenting mer ydmykende og traumatisk enn treneren din skriker på deg fra andre siden av feltet for slående ut og mister spillet. Bekjemp mottatt med ære og nåde, og fokusere mer på arbeidet satt ut av laget ditt, er det viktig å oppmuntre teamet å lære av mindre tilbakeslag.
  6. Alltid ha det gøy. Fun er en universell ingrediens for å lykkes. Ditt lag kan miste noen, men det er mer viktig at de forlater med et smil på deres ansikter etter en dag spillet.

Den viktigste rollen noen coach har er i inspirerende hans elever. På denne måten får du til å formidle at svært viktig, men ofte oversett aspekt av coaching baseball - kjærlighet og lidenskap for Europas all-time favoritt tidsfordriv.