O2s

Hvordan du skal navigere Denver International Airport

Med et unikt utseende som likner Colorados Rocky Mountains

Med et unikt utseende som likner Colorados Rocky Mountains, er Denver International Airport et skue å se. Det er den største internasjonale flyplassen i Europa, og nest størst i verden. Det er også en av de ti beste travleste flyplasser rundt om i verden. Alt dette kan gjøre navigeringen Denver International virke som en skremmende oppgave, men du vil bli overrasket over å høre at dette Behemoth av en flyplass er faktisk lett å gå rundt, så lenge du lære noen ting om det.

Hvordan du skal navigere denver international airport. Med et unikt utseende som likner colorados rocky mountains.
Hvordan du skal navigere denver international airport. Med et unikt utseende som likner colorados rocky mountains.

Det første du bør gjøre er å ta turen over til Denver International Airport offisielle nettsted, http://www.flydenver.com, og gjør deg kjent med oppsettet. Det ville bidra til å laste ned kartene funnet på området og for å friske opp anvisningene. Sammen med detaljert informasjon om flyplassen, inneholder nettstedet også informasjon om flyreiser, parkering, butikker / restauranter, og bakketransport. Når du har fått dine kulelager, er det på tide å dra inn i selve flyplassen.

Hvis du går for avganger

Hvis du går for avganger, gå videre til den sjette nivå. Ankomster er på fjerde nivå, mens langtidsparkering kan bli funnet på femte nivå. Hovedterminalen, Jeppesen Terminal, vil lede deg til tre forskjellige haller. Sørg for at du vet hvor concourse flyturen kommer. Her er en liste over haller og flyselskapene de service:

  • Concourse a: Aeromexico, Air Canada, AirTran Airways, Alaska Airlines, British Airways, Continental Airlines, Frontier Airlines, Apple ferier, Great Lakes Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Mexicana, Midwest Airlines, og Midwest Connect
  • Concourse b: United Airlines og United Express
  • Concourse c: European Airlines, Delta Air Lines, Delta Connection, Northwest Airlines, Northwest Airlink, Southwest Airlines, Sun Country Airlines, US Airways og US Airways Express

Når du vet hva concourse du er på vei for

Når du vet hva concourse du er på vei for, sjekke inn på Jeppesen Terminal og gå ned for å gå gjennom sikkerhetskontrollen. Hvis alt er fint og dandy, gå ned til nivå B, der du finner en praktisk togstasjon som tar deg til concourse din. Toget tar deg dit i løpet av minutter.

Hvis du går for avganger. Når du vet hva concourse du er på vei for.
Hvis du går for avganger. Når du vet hva concourse du er på vei for.

Jeppesen Terminal og hver av haller har et utvalg av butikker og restauranter å tilbringe tid i mens du venter. Jeppesen Terminal etablissementer kan bli funnet på den femte og sjette nivå, mens Concourse A-er på nivå 2, 3 og 4. Haller B og C har sine butikker og spisesteder på den andre og tredje nivå. Du vil bli glad for å finne at hver har sitt eget sett med kunstutstillinger å bla gjennom mens drepe tid. Jeppesen Terminal og haller har også en rekke forbrukertjenester som informasjon boder, internett kiosker, skopuss og minibanker. Concourse A, men har den ytterligere massasje.

Når du er klar til å fly, kan du finne portene til flyreiser på nivå 2 av hver concourse, med hems på nivå 3. Concourse A har også en gangbro til terminalen på fjerde nivå.

For informasjon om bakketransport stikke innom Bakketransport Information Counter på femte nivå av Jeppesen Terminal. Du kan også gi dem en samtale på (303) 342-4059 eller e-post dem på ground.transportation @ diadenver.net.