O2s

Hvordan du råd til en dag på Atlantis Hotel paradisøya

Hvordan ønsker du å ta turen til livs og bli bortskjemt og underholdt fra det øyeblikket du setter foten i døren til Atlantis Hotel? Ønsker du å bo for et par dager eller en uke i paradis? Vel, du kan, fordi Atlantis Hotel ligger på Paradise Island i den stadig vakre Bahamas.

Hvordan du råd til en dag på atlantis hotel paradisøya. Internett går 10€ 0,00 per dag.
Hvordan du råd til en dag på atlantis hotel paradisøya. Internett går 10€ 0,00 per dag.

Folk er svært imponert når de kommer og se dette hotellet med 3000 hotellrom. Oppholdet kan bli oppfylt med solfylte vakre dager, nyter områder badeland, akvarium, svømmebassenger og fantastiske strender. Like imponerende er de 22 restauranter i tillegg til 20 salonger.

Kveldsunderholdning kan inkludere 50,00 kvadratmeter kasino, hvor du kan nyte en hånd med Black Jack eller gi spilleautomatene en prøve! Etter en hel dag med vannsport og underholdning kan du ønsker å avrunde kvelden med en tur til Mandara Spa.

Som du sikkert har mistenkt paradis kan komme med en heftig pris! Hvis du spiller kortene dine riktig, med noen av disse flotte tips du kan ha råd til Atlantis Hotel på paradis øya.

Hvis du ikke har de aller beste innkvartering når du bor på Atlantis Hotel, så bør du sjekke inn i noen av de eldre rom. De vanligvis koster mindre, og vil fortsatt tjene formålet for overnatting, mens du tilbringer mesteparten av tiden din ute på sightseeing. The Beach Towers er en eldre godt slitte delen, med rom som er mer overkommelig. Hvis hotellet ikke er fullbooket, og du ikke bryr for overnatting i Beach Towers, kan du se om de kan oppgradere rommet, kostnadsfritt.

Internett går 10€ 0,00 per dag

The blue lagoon.
The blue lagoon.

Internett går 10€ 0,00 per dag, så hvis du bare be om denne tjenesten annenhver dag du kan spare litt. Selv om Atlantis Hotel er fylt med mange restauranter som serverer deilige måltider daglig, kan lommen bok foreslå noe annet. Spise på etablissementer utenfor hotellet vil vanligvis spare deg for penger.

The Blue Lagoon

The Blue Lagoon, som ligger like utenfor anlegget kan gi deg en velsmakende frokost for ca 10€ 0,00. Hvor så mange av restaurantene ligger i Atlantis Hotel kostnad ca 20€ 0,00 per person. Spise på restauranter utenfor hotellet kan du spare ganske mye penger.

Annet arbeid rundt for å spare et par dollar, mens du besøker Paradise Island er å bo over veien fra Atlantis Hotel på Comfort Suites. Mens du bor på Comfort Suites, gi deg dem med pass eller fødselsattest og de forsyne deg med et armbånd, bra for ditt opphold der. Nøkkelen til dette armbåndet er at du kan bruke alle fasiliteter på Atlantis hotellet gratis!

Du har råd til en dag nyter den fantastiske akvarium og slappe av på stranden på Atlantis Hotel på paradis øya.