O2s

Hvordan du kan forbedre sjansen for bagasjen din ankommer med deg

Så mye bagasje er nesten identiske. Stående spent nær bagasjen transportøren, må du kjempe for posisjon til å få din egen pose først. Du kan ha hatt opplevelsen av å plukke opp bagasjen etter en lang flytur bare for å finne ut når du når ditt hotellrom, kan du ikke åpne den. Det sikkert så ut som din, men det er det ikke! Visste du at noen forretningsreisende kurer sin bagasje i forkant av deres tur til å sikre at den er der og venter på dem? Og med flyselskapene begynner å ta betalt for en sjekk-i bagasjen, kan dette gjøre mer og mer fornuftig. Men for mange av oss, kan dette ikke være et alternativ. Så, her er noen tips som skal forbedre oddsen for bagasjen din ankommer med deg.

Trinn 1

Velg bagasjen som er godt gjort. Sjekk glidelåser og håndtak. Pass på at kluten ikke rive lett. Glem om skjønnhet. Se på styrke. Glem skinn. Ikke engang tenke på fancy top-end kofferter som kunngjør "stjele meg, meg stjele" til hele bagasjen kjeden!

Trinn 2

Hvordan du kan forbedre sjansen for bagasjen din ankommer med deg. Velg bagasjen som er godt gjort.
Hvordan du kan forbedre sjansen for bagasjen din ankommer med deg. Velg bagasjen som er godt gjort.

Låse bagasjen. Velg låser som er kompakte og ikke legge en ytterligere mulighet for vesken å få "hengt opp" et sted nede i det indre av Conveyor City. Overdimensjonert tunge låser legge til bagasjen vekt og ærlig, hvis noen ønsker i, låsen gjør ingen forskjell.

Trinn 3

Ved innsjekking, sørg for at de merke bagasjen til bestemmelsesstedet. Se på kodene som faktisk satt på kofferten. Sørg for at det kommer dit du skal ..... eller overraskelse ... det er fortsatt i Port of Entry til ditt land, og du er på West Dingbat Airport jakt etter din hold-all. Hvis du har en stopp i transitt, har telleren kontorist sjekker kodene for å sikre at posene gjort det gjennom.

Trinn 4

Marker bagasjen på riktig måte. Kontroller at du setter din destinasjon adresse på bagasjen din. Rengjør alle andre bagasjen koder fra bagasjen. Motstå fristelsen til å vise frem de andre stedene du har vært på. Ingen bryr seg, og det bare forvirrer handlers.

Trinn 5

Tilpass poser. De fleste nå knytte lyse bånd eller sjal ull garn rundt håndtakene på sine kofferter ... spesielt hvis de er klassisk svart. Tilpass bånd for å eliminere sjansene for at noen andre har det samme bagasjen bundet med nøyaktig samme farge eller type bånd. Eller du kan bruke andre måter å gjøre bagasjen tydelig. En lys "magen band" legger identifisering og sikkerhet. Etter en lang tur, kan lage distinksjoner mellom poser ikke være din kjære styrke. Og hvis posen er tapt, det hjelper virkelig flyselskapet spore det ned.

Trinn 6

Pakke bagasjen lett. Når bagasjen er over vektgrensen, ikke bare flyselskapene belaste deg, men handlers ofte slippe det, så sjansene for at det brytes er mye høyere. Når det er så tungt, kan det også blokkere bagasjen flyt i enkelte flyplasser og selv stå til sist å bli lastet ... uh oh!

Trinn 7

Ved innsjekking, sørg for at de merke bagasjen til bestemmelsesstedet. Marker bagasjen på riktig måte.
Ved innsjekking, sørg for at de merke bagasjen til bestemmelsesstedet. Marker bagasjen på riktig måte.

Pakk den skjøre bagasjen skikkelig. Forvent ikke handlers å plukke opp bagasjen merket "skjør" gingerly. Forventer at det skal bli behandlet hardhendt og droppet, så pakke tilsvarende. Hvis du ikke tror dette, se opp flyet eller flyplassen vinduet som fly er lastet. De slam dunks er virkelig skummelt!

Trinn 8

Overdimensjonert bagasje. Surfebrett, ski, sykler, monster poser ... hvis du har sjekket vanskelige elementer i, spør om det er et spesielt område for å plukke opp.

Trinn 9

Være på vakt. Når du ser en gruppe av dine medpassasjerer venter for bagasje lenge etter at flertallet har tatt seg opp deres, sjansene er at flyselskapet har hatt et problem med en bagasje container. Hvis du er et par, mistet en spurter til flyselskapet bagasjen kontor og ber om informasjon. Når andre mennesker er klar over eller flyselskapet kunngjør at en beholder har blitt levert til Ogadugu ved en feil, kan du forestille deg øyeblikkelig zoo på Lost Luggage. Komme dit først.


Sørg for at du plukke opp den rette bagasjen. Hvis du kan, ikke ta bagasjen unntatt bære på. Det meste av ting vi tar vi aldri bruker. Det er i hovedsak ... just-in-case ting.