O2s

Hvordan du kan forbedre basketball håndtering ferdigheter i syv minutter om dagen

Håndtering av basketball er navnet på spillet

Håndtering av basketball er navnet på spillet. Uten å vite hvordan du gjør det, kan du ikke flytte rundt på banen med ballen i hendene. Du kan ha en god skytebane, eller kan gjøre presise bullet går, men hvis du ikke har god håndtering ferdigheter, er du fortsatt ikke god til teamet. Nedenfor finner du noen øvelser som du kan gjøre for å hjelpe deg å være en utmerket ball handler med bare 7 (syv) minutter praksis en dag.

Hvordan du kan forbedre basketball håndtering ferdigheter i syv minutter om dagen. Håndtering av basketball er navnet på spillet.
Hvordan du kan forbedre basketball håndtering ferdigheter i syv minutter om dagen. Håndtering av basketball er navnet på spillet.

  • Spider dribbling. Krangel med bena fra hverandre omtrent en skulderbredde. Plasser basketball mellom bena rundt 8-10 inches over bakken. Slippe ballen. Fange den med høyre hånd og drible det. Fange den med venstre hånd og drible det. Fange den med høyre hånd, denne gangen med hånden bak høyre ben. Gjør det samme med den andre hånden. Gjenta denne øvelsen i kontinuerlig uten pause i ett minutt.
  • Dask ballen. Hold ballen foran ansiktet ditt ved hjelp av to hender. Pass ballen, etter slapping det, fra den ene hånden til en annen. Gjør dette kontinuerlig i ett minutt.
  • Rundt om i verden. Stå rett. Bøye seg ned og holde ballen foran bena. Sirkel ballen rundt bena, deretter rundt midjen din, og deretter rundt hodet. Når du er ferdig å gjøre dette, sirkle ballen i motsatt rekkefølge, det vil si først rundt hodet, deretter rundt midjen din, så rundt deg ben. Gjør dette kontinuerlig i ett minutt.
  • Figur 8 dribbling. Squat med bena spredt fra hverandre litt mer enn skulderbredde. Drible ballen med høyre hånd rundt høyre ben, deretter med venstre hånd rundt venstre ben. Målet ditt er å drible ballen i et 8-tall bevegelse rundt bena. Gjør det for et øyeblikk. Når du er ferdig gjør dette, snu deg retningen på 8-tallet i et minutt. Drible ballen så lavt og så fort som mulig gjennom hele øvelsen.
  • Twister. Hold ballen mellom bena ved hjelp av både hånden, med venstre hånd på ryggen og høyre hånd foran. Slå din venstre hånd med høyre hånd uten at ballen traff bakken. Gjør dette så mange ganger du kan i ett minutt.
  • Rock ballen. Stå oppreist med bena spredt fra hverandre litt mer enn skulderbredde. Hold ballen foran deg ved hjelp av begge hender. Drible ballen mellom bena (forfra og bakover), og ta det på ryggen med begge hender. Nå som du holder ballen i ryggen, drible det igjen mellom bena (fra tilbake til forsiden). Gjenta hele prosessen i ett minutt.


Hvem sa at det krever en hel dag med trening

Hvem sa at det krever en hel dag med trening, syv dager i uken, for å være en god ball handler? Sannheten er at du trenger bare syv minutter av dagen din for å fullføre disse øvelsene, og være en elite basketballspiller som du alltid har drømt om. Begynne å praktisere, og oppnå dine ambisjoner til å bli en basketball stjerne.