O2s

Hvordan du får falske tatovering ermene

En ekte tatovering ermet er en stor tatovering eller en samling av tatoveringer som dekker huden av armen som en hylse av en jakke. En falsk tatovering ermet er en faktisk ermet som du bærer på armene for å gjøre det virke som du har en tatovering. Her er hvordan og hvorfor å få dem:

  1. En ekte tatovering ermet gjør vondt mye fordi for å lage en, må nålestikk i huden for å bruke blekk for tatoveringen. Hvis du har en lav toleranse for smerte, men liker utseendet på en ekte tatovering, kan du få en falsk tatovering ermet smertefri.
  2. En ekte tatovering ermet kan gjøre deg syk fordi det er en sjanse for at nålene og utstyr er unsanitary. Sykdommer som hepatitt-B og HIV-viruset kan bli kjøpt opp ved å få en tatovering fra urene og forurensede materialer. På grunn av dette, iført en falsk tatovering ermet er mye, mye tryggere enn iført en ekte en. Dessuten kan du alltid ta ut og rengjøre en falsk tatovering ermet når det blir skittent.
  3. Hvis du er allergisk mot tatovering blekk, huden din vil arr, og det vil ødelegge utseendet av tatoveringen. Å hindre at dette skjer, kan du bruke falske tatovering ermene i stedet. Du kan også få en ny hvis du ønsker å prøve på en annen utforming.
  4. Hvis du går til en hendelse hvor du vil bli gransket for utseendet som et jobbintervju, et møte med din forlovede foreldre eller snakke med ditt barns lærere, mener at iført en tatovering ermet kan gi et dårlig inntrykk. Du kan også finne at enkelte tatoveringer ser ikke bra som du blir eldre, eller du kan finne at du ikke lenger liker tatoveringen du fikk da du var tenåring. Men du kan oppleve gleden ved å bruke en tatovering når du vil og friheten til å fjerne det på vilje ved å velge falske tatovering ermene. Du vil også unngå smerte, stress og kostnadene ved å ha den fjernet.
  5. Fake tatovering ermene er laget av tett og stretchy materiale som nylon, som har samme farge som huden din tone for å gjøre tatoveringer ser ut som de ble trykket direkte på huden din. Disse kan være knyttet til en topp eller en skjorte, men de kan også fungere som panty slangen der du bære dem med seg selv og ikke knyttet til andre deler av klær. Denne måten, kan du bruke dem med noe.
  6. Problemet med falske tatovering ermene er at noen ganger fargen på ermet ikke stemmer helt din hudfarge og at kantene noen ganger kan dukke opp. Den beste måten å håndtere dette på er å velge farge, som er den nærmeste til den faktiske hudfarge og dekke opp kantene med armbånd eller andre klær.
  7. Du kan kjøpe falske tatovering ermene ved å søke tatovering nettsider, surfing nettbutikker, ser på kataloger, gå til ditt kostyme eller kjole butikk eller selv prøver ut tatovering butikker og se om de har falske tatovering ermene tilgjengelig.

Hvordan du får falske tatovering ermene. En ekte tatovering ermet kan gjøre deg syk fordi det er en sjanse for at nålene og utstyr er unsanitary.
Hvordan du får falske tatovering ermene. En ekte tatovering ermet kan gjøre deg syk fordi det er en sjanse for at nålene og utstyr er unsanitary.

Komme falske tatovering ermene er mer praktisk og praktisk enn å få en ekte tatovering. Så, er det bedre, falske eller ekte? Det avhenger av brukeren.