O2s

Hvordan du får en tilnærmet smertefri tatovering

Tatoveringer pleide å ha en veldig dårlig klang og de med tatoveringer er vanligvis sjømenn som hadde en drikke for mange under landlov og befant seg i en tatoveringssjappe, vanligvis brakt dit av kameraten sin for natten, eller på oppfordring fra andre seilere. Noen, i løpet av de foregående årene, er forbundet med medlemskap til en eller annen form for organisert kriminalitet. I dag har tatovering laget en fullstendig snuoperasjon og bli en ettertraktet form for kroppskunst. Det kan betraktes som en fashion statement. Å få en tatovering er skjønt svært smertefullt. Tenk på de tusenvis av nålestikk som du må tåle. For en førstegangs, bør du tenke nøye før du får en tatovering. Det vil være med deg for resten av livet. Fjerne en tatovering er dyrt, kan føre til stygge arr, og du ikke har forsikring om at tatoveringen vil bli fjernet ett hundre prosent. Hvis du virkelig vil ha en tatovering, men er avventende på grunn av den smerten som er involvert i å få en tatovering, det er en måte for deg å ha en tilnærmet smertefri tatovering. Tipsene nedenfor vil vise deg hvordan.

Hvordan du får en tilnærmet smertefri tatovering. Bestem deg for et design.
Hvordan du får en tilnærmet smertefri tatovering. Bestem deg for et design.

  • Bestem deg for et design. For en nybegynner er det anbefalt at du starter med en liten design. Se etter en design som kan utvides senere. Kanskje velge design som er en del av en større en, slik at når du får lyst til å få mer, kan du gå tilbake til den opprinnelige utformingen og har hele kunstverk gjort.
  • Få en avtale med legen din og fortelle ham at du har tenkt å få en tatovering. Spør legen din om det er tilrådelig, som han kjenner din medisinske historie. Fortell legen din for at du vil tatoveringen prosessen å være smertefri og be om resept på en lammende gel som du kan søke lokalt til området som vil bli tatovert. Den lammende gel er en kombinasjon av prilokain og lidokain, som er aktuell bedøvelse.
  • Spør hvordan den lammende gel skal brukes og hvor lenge det skal brukes før det trer i kraft og hvor lenge den lammende effekten vil vare. Pass på at du angir at du skal bruke den lammende gel når du får din tatovering.
  • Merk at tatovering er ikke en medisinsk prosedyre som kan kurere deg av en sykdom eller sykdom slik at prosessen og kostnaden av lammende gel ikke vil kvalifisere for refusjon av din sykeforsikring.
  • Pass på at du ikke er allergisk mot noen av stoffene som er i lammende gel. Ikke bruk den selv om den allergiske reaksjonen er mindre som du er nødt til å bruke et tykt lag av kremen over den delen den vil bli tatovert, dekke den med klar plastfolie teipet fast til huden og la gel for å trenge inn i huden i minst en time før din tatovering avtale.
  • Etter en time hadde bortfalt, fjerner plastfolie og vaske av lammende krem og tørk. Be noen om å kjøre deg til din avtale. Du kan finne deg selv å bli svimmel på grunn av effekten av den lammende gel gjennomtrengende huden din. La tatovør vite at du brukte lammende gel.


Alltid konsultere en lege og søke råd før du bruker disse typer medisiner da dette kan påvirke helsen din. Selv om denne metoden vil gjengi tatovering prosessen nesten smertefri, sørg for at du vet effekten av medisinen og tatovering på livet ditt.