O2s

Hvordan du får en brunfarge

Det pleide å være at den eneste måten å få en brunfarge er å bake i solen, men i dag er det mer enn én måte å få det sexy bronzed glød. Faktisk trenger du ikke engang å vente til sommeren for å få en brunfarge! Les videre for å finne ut hvordan.

 • Tan utendørs. Lying under solen er fortsatt den mest populære måten å få en brunfarge, men hvis du ikke tar de riktige forholdsregler før soling under solen, kan du få smertefulle solbrenthet, tidlig aldring og kreft. Følg disse tipsene på soling trygt.

  Hvordan du får en brunfarge. Tan utendørs.
  Hvordan du får en brunfarge. Tan utendørs.

  Iført solkrem er et absolutt must. Det er som masken til en dykker. Får ikke solkrem fordi dette er et sterkt skjold som vil hindre deg fra de fleste av solens stråler, noe som betyr at du knapt tan i det hele tatt. Solkrem er ikke en komplett barriere, men det har SPF faktor, som angir antall ganger du blir beskyttet mot solens UV-stråler. Dette betyr at solkrem vil tillate deg å tan samtidig beskytte deg mot solbrenthet. Jo høyere SPF, jo bedre solkrem. Aldri velge solkrem som har noe lavere enn 30 SPF.

  Påfør solkrem over hele kroppen din minst 20 minutter før du drar ut. Hvis du ønsker å gå ned i vann, påfør et strøk selv om solkrem er vanntett. Alltid bære nyanser når tanning, som menneskelige øyne er svært følsomme for UV-stråler.

  Den beste holdning når tanning er naturlig å tenke gradvis. Du vil ikke få en flott brunfarge på bare en ettermiddag, det kommer etter flere dager for å være under solen. Når tanning, ikke utsetter deg for solen i over en time. Hvis solen er spesielt intens, for eksempel noontime sol, begrense eksponeringen for bare en halv time.

 • Solarium. Når du ikke kan få tilgang til sol, solarium er din neste beste alternativet. Solarium gjøre bruk av UV-stråler, noe som betyr at du må ta samme forholdsregler om solkrem som tanning utendørs. Den eneste forskjellen er at du kan kontrollere kraften av stråling og hvor mye tid du vil brunfarge. Du vil også trenge å bruke beskyttelsesbriller i stedet for nyanser, og disse gir bedre beskyttelse for øynene.

  Solarium. Spray på tans og selvbruningsprodukter kremer.
  Solarium. Spray på tans og selvbruningsprodukter kremer.

  Tanning senger er en fin måte å få en base tan før tillate deg selv å tan naturlig i ferien din. Og når du kommer hjem fra stranden, kan du ligge på en solseng gang mer for å opprettholde brunfargen.

 • Spray på tans og selvbruningsprodukter kremer. Spray på tans og lotion er selvbruningsprodukter, som gir deg den sexy bronzed glød uten å måtte gå under solen! Men ved hjelp av en spray-on tan er svært vanskelig, fordi hvis du legger for mye, vil du ende opp med oransje hud. Hvis du bruker det på feil måte, vil du ende opp med striper i stedet for en jevn brunfarge.

  Ta en dusj og fukte godt før du påfører tanning produktet. Når du er skikkelig fuktig, påfør produktet jevnt og langsomt begynner med bena deretter gå videre til andre deler av kroppen din. Ikke rush og vier spesiell oppmerksomhet til området du arbeider på. På de områdene som er utsatt for mørke sport, som ankler, knær og albuer, bland halvparten av selvbrunings lotion med halvparten fuktighetskrem for å oppnå en naturlig utseende.