O2s

Hvordan du får delta frequent flyer belønninger

Bli med frequent flyer belønninger 'programmer gjør forretningsreiser og reiser mer givende og rimelig i det lange løp. Delta Air Lines er en av de første flyselskapene i bransjen til å tilby hyppige flyger lojalitetsprogrammer og distribuere frequent flyer kilometer kort til vanlige passasjerer. SkyMiles, deres frequent flyer belønninger program, lar reisende å tjene miles for flyreiser på Delta Connection flyreiser, flyreiser med Delta eller Delta Shuttle, samt flyreiser på andre SkyTeam partnere. Foruten gratis miles, har frequent flyer program også en rekke kredittkort og hotellpartnere å gjøre reise og shopping enklere og rimeligere. Imidlertid har Deltas SkyMiles programmet også sine ulemper.

Hvordan du får delta frequent flyer belønninger. Registrere deg.
Hvordan du får delta frequent flyer belønninger. Registrere deg.

Registrere deg. Påmelding til Deltas bonusprogram er enkelt. Du kan enten gå til deres hjemmeside og fylle ut registreringsskjemaet, eller spør den nærmeste billettsalg agent for et søknadsskjema. Ditt reisebyrå kan også bære frequent flyer former.

Tjene miles. En av måtene du kan samle poeng er ved å fly Delta eller noen av deres samarbeidende flyselskaper. Når du flyr på Delta, Delta Connection, og Delta Shuttle, tjener du minimum 500 miles flydd. Delta flyselskaper partnere inkluderer Alaska Airlines, Northwest Airlines, og Continental, alle disse vil godta frequent flyer poeng fra SkyMiles konto. Dette er en veldig praktisk funksjon som du enkelt kan effektivisere din belønning poeng.

En annen måte å tjene Delta SkyMiles er gjennom sine tre kredittkort partnere: Visa, European Express og Diners Club. Hver dollar brukt ved hjelp av kredittkort vanligvis oversettes til en SkyMiles punkt, men dette tallet kan variere avhengig av kampanjen.

Forløsende poeng. Mens det kan være ganske lett å tjene SkyMiles poeng, forløsende dem er ikke så enkelt. Ved starten av programmet, det pleide å være en rekke seter tilgjengelig for SkyMiles medlemmer. I dag, derimot, har tallene blitt redusert og plasser tilgjengelig for SkyMiles tildelinger er svært begrenset. Ikke alle kamper har dem tilgjengelig heller, så du bør være forberedt med mer enn én reiserute.

Belønninger starter med 25.000 miles for en innenlands flytur

Belønninger starter med 25.000 miles for en innenlands flytur. Tjene miles.
Belønninger starter med 25.000 miles for en innenlands flytur. Tjene miles.

Belønninger starter med 25.000 miles for en innenlands flytur, men de fleste turer vil koste 50000 miles. Det er også ekstra gebyrer når du reserverer ved hjelp frequent flyer miles poeng. Avhengig av hvilken tid du bestille flybilletten, kan du bli belastet 115€ med mindre du bestiller 21 dager før avreisedato. Du vil også bedt om å betale for et drivstofftillegg - 20€ for innenlandsreiser og 40€ for internasjonale flyreiser.

Du kan også handle med dine SkyMiles poeng, men dette alternativet er bare tilgjengelig for Medallion medlemmer.

Medallion medlemsfordeler. Når du har samlet nok miles basert på fare klassen kjøpt og distanse, er du kvalifisert til å bli en Medallion medlem og motta en rekke fordeler. Disse inkluderer eksklusive sikkerhet linjer, prioritert ombordstigning, prioritet bagasje henting og gratis oppgraderinger til businessklasse eller første klasse, avhengig av tilgjengelighet.

På grunn av de mange belønning begrensninger og ekstra kostnader i deltaet frequent flyer program, det er ganske skuffende å bruke hvis du ikke flyr så ofte. Men hvis du er en vanlig Delta bruker som er kvalifisert for en Medallion medlemskap, kan Deltas bonusprogram fungere for deg.