O2s

Hvordan du bruker uønsket eller venstre over skjønnhetsprodukter

Når det kommer til skjønnhetsprodukter

Når det kommer til skjønnhetsprodukter er kvinner ofte møtt med venstre over eller uønsket seg. Noen ganger er de bare ikke føler for å bruke dem lenger, eller de kan ha kjøpt feil type. Så hva kan gjøres med skjønnhetsprodukter som du er lei av eller ikke lenger ønsker? Les disse tipsene.

 • Gi den bort. Hvis produktet ennå ikke har utløpt, og er i meget god stand, gi den til et familiemedlem eller en venn som ønsker det. For å gjøre opp med børster, med mindre børsten er i god stand og har blitt vasket grundig, er det best å ikke gi det videre.
 • Kaste den bort. For elementer som åpenbart har mistet sin magi (utgåtte seg) eller beholderen er nesten tom, ingen mening å holde eller gi disse bort. Kast produktet på riktig måte. Følg riktig prosedyre i å kaste bort eller resirkulering beholderen.
 • Slå gamle leppestift i glans. Plasser leppestift (minus tilfelle) i en Mikrobølge-beholder. Smelt leppestift og legg den i en liten glassbeholder å tjene som en lip gloss potten. Eksperimenter i smelter flere uønskede leppestifter og blande disse i en glassbeholder for en ny farge. Du kan også blande gamle leppestift med vaselin. Bruke fingeren som en applikator.
 • Mix overs kroppskrem med en bronzer. Når du har installert denne på kroppen din, vil du ha det himmelske, eterisk glød.
 • Kombiner dyre sjampoer med billigere seg. Dette er hvordan du kan lage din dyre shampoo vare lenger. Forsikre deg om at mindre dyr en har en lignende duft eller i det minste er ikke overveldende.
 • Tilsett litt vann til klissete hår geler. Noen hårgelé er for klissete, slik at de ender opp med ikke blir brukt i det hele tatt. Denne teknikken med å legge litt vann vil gjøre det lettere for deg å bruke gel.
 • Bruk klar lipgloss som øye glans. Leppestifter kan også brukes som en blush.
 • Spray stoffer med venstre over kroppen spray. Du kan bruke den på putevar, laken og selv på sofaen.
 • Fjerne sminke med babyolje. Overs babyolje kan fjerne sminke effektivt. Du kan også helle noen dråper inn i varmt badekar vann. Myke opp huden på hælene med babyolje.
 • Plassere små duftende prøvene i skuffer. Du kan få disse som innstikk i blader og fra selgere av ulike skjønnhetsprodukter. Skuffer vil lukte godt når du åpner dem.
 • Male riper på møbler og vegger med venstre over klar neglelakk. Bruk disse om sko og vesker også. Bare sørg for at venstre over polish er klar eller minst matcher fargen på elementet du vil bruke den på. Fjerne neglelakk stopper også en kjøre på strømpene dine fra å komme lenger.

Merk: Sjekk alltid utløpsdato for dine skjønnhetsprodukter

Merk: Sjekk alltid utløpsdato for dine skjønnhetsprodukter. Ikke bruk de som har utløpt. Også rene børster og applikatorer som kommer med et produkt regelmessig for å minske sjansene for bakterier og bakterier danner.

Hvordan du bruker uønsket eller venstre over skjønnhetsprodukter. Slå gamle leppestift i glans.
Hvordan du bruker uønsket eller venstre over skjønnhetsprodukter. Slå gamle leppestift i glans.

Bare fordi du er lei av å bruke en skjønnhet produkt eller gjort feil kjøp, trenger du ikke å kaste den bort umiddelbart. Du kan gi det videre, gjenbruke, eller snu det til noe som det ikke var ment å være. Om elementet ble gitt som en gave eller kjøpt med egne penger, alltid vurdere andre måter å bruke den før du kaster den ut.