O2s

Hvordan bygge et krisesenter i villmarken

Nyttig i en nødsituasjon!

Det spiller ingen rolle om du er tapt i ørkenen, vondt, har ingen camping utstyr eller rett og slett foretrekker å bruke det naturen har å tilby deg som sover ordninger - denne typen ly vil hjelpe deg ut. Selv om vinteren, kan du bruke denne typen ly som det kan også holde deg varm. Selvfølgelig hjelper en brann gropen også, med mindre det er for nær for komfort, men dette ly kan gjøre en enorm forskjell når du trenger beskyttelse mot elementene.

  1. Finn et passende sted! Se etter et nettsted som er under en eller to høye trær, fortrinnsvis en eviggrønn slike som gran eller furu. Det ville være best hvis du kan bygge den nær vann, som vann er en kilde til liv. Det kan slukke tørsten, rense et sår, holde en feber ned, hjelper du koker, holde deg ren og rene klær og bandasjer. Hvis det er vinter tid, vil snøen gi de samme fordelene når smeltet på en brann-gropen. Også sørge for at ly i bakken er høyere enn vannstanden som i tilfelle av kraftig regnvær, kan elva flom ly.
  2. Båndene er nyttig! Uten luksusen av skolisser, hyssing eller fiskesnøre, må du kanskje bruke naturlige bånd som små røtter, høyt gress eller små fleksible grener. Disse båndene vil bli brukt i bygge din ly. Jeg foreslår at du finner ca 25 naturlige bånd som du kan trenge så mange under byggingen av ly.
  3. Toppen av ly. Bruk noen bånd til å binde noen av de største eviggrønne grener sammen. Knytte hvert av grenene på siden til andre nærliggende trær. I fravær av nærliggende trær, bruker to store døde grener til å feste dypt ned i bakken, stubber, eller falne trær. Kontroller at toppen av ly er på en vinkel på 45 grader eller mindre for å unngå ansamlinger av snø og regn som kan falle inn i ly. Dekke disse viktigste grenene med ekstra eviggrønne grener. Det bør være minst to lag.
  4. Sidene av ly. Dekk hver side av ly med minst to lag av eviggrønne grener. Akkurat som toppen av ly, sørg for at tuppen av grenene vil være på bunnen som snø og regn vil gli av nålene ved å følge sin naturlige bane. Fir grener er den beste typen grener som de er flate og full av nåler. Sidene av ly vil også beskytte deg mot vinden. I vinter, bruker litt snø å isolere sidene ved å dekke dem med det.
  5. Bakken av ly. Dekk bunnen av ly med grener av eviggrønne. Det vil holde bunnen drenert, tørr og det vil holde deg varm. Du kan også holde noen ekstra de å dekke deg selv for å holde deg varm. Det vil også gjøre mer behagelig som det vil dekke eventuelle stein eller ujevne overflater som kan føre til at du noen aches og smerter.
  6. Fronten av ly. Dekker det meste av fronten av ly med to lag eller flere av eviggrønne grener for å beskytte deg så mye som mulig mot elementene. Holde noen grener i nærheten av inngangen for å blokkere den av om natten eller når været er virkelig ille.
  7. Grav en vollgrav! Bruk en stor gren, rock eller holde å grave en vollgrav rundt ly for å drenere regn og snø bort fra det, unngå flom. Grave vollgrav til en avstand på ca en fot bort fra bunnen av ly som du ikke vil at den skal være våt. Gjør det så dypt og bredt som mulig. Hvis du kan gjøre det, før det mot vannet for å drenere det godt.
  8. . Sikkerhetstips aldri noe mat i ly din, det kan tiltrekke inntrengere. Sett det i en bunt bundet til et tau og henge den på en høy gren av et tre som ikke er hjem til ly, men vekk fra det. Aldri bygge et bål for nær ly som gnister og røyk på en vindfull dag kan kreve din ly og ditt liv. I vinter, sjekk opphopning av snø på toppen av ly på en jevnlig basis og støv det bort som tung snø vil føre til at ly til å kollapse.

Hvordan bygge et krisesenter i villmarken. Finn et passende sted!
Hvordan bygge et krisesenter i villmarken. Finn et passende sted!

Hvis du må enten bruke et slikt ly eller ønsker å prøve det ut, vil du bli overrasket over å se hvor godt det beskytter deg. Bygge et krisesenter tar litt tid og energi, men til slutt, vil det være verdt det. Hvis du bestemmer deg for ikke å følge alle trinnene, vil din komfort og beskyttelse nivåer redusere og så vil dens effektivitet. Resten er bra, men i dette tilfellet kan en bit av arbeid redde livet ditt!