O2s

Hvordan bygge en grunnleggende undertøy garderobe

Alle kvinner bør ha en grunnleggende garderobe av undertøy for alle anledninger og aktiviteter. Ulike undertøy er nødvendig for aktiv idrett, formelle slitasje, og daglig slitasje. Enhver kvinne bør ha minst tre daglige BH og seks par truser. Slips, sport elementer og formelle elementer avhengig av dine livsstil.

Begynn med BH

Hvordan bygge en grunnleggende undertøy garderobe. Begynn med BH.
Hvordan bygge en grunnleggende undertøy garderobe. Begynn med BH.

Begynn med BH. Mange kvinner, om ikke de fleste, er iført feil størrelse BH. Få montert på en god varehus eller undertøy butikk. Den riktige størrelsen betyr overlegen komfort, støtte og godt utseende. For daglig slitasje, har en grunnleggende BH i hvitt, beige og svart. Finne en stil du liker og hamstre. Investere i disse bras som vil bli slitt nesten hver dag. For friidrett, en sports-BH i et stoff som transporterer svette er et must. Til slutt krever en spesiell formell kjole en BH som fungerer med en bestemt kjole. En BH med avtagbare / cabriolet stropper arbeider med en grime eller stroppeløs kjole eller med kryss og tvers stropper. Brude butikker selger line-bh med push-up skum kopper som løfter og støtter bysten mens slanking overkroppen. For slanke kjoler, bør du vurdere en kombinasjon BH-slip med en buk kontrollpanelet for å gi en jevn linje.

Truser må være egnet for bukser eller skjørt som de vil bli slitt. For god helse, leger anbefaler 100% bomull truser, eller i det minste en 100% bomull skrittet panel. Everyday truser kan være gutt-leg for god dekning og komfort, til bikini unngå bulk i midjen, eller vektløs microfiber truser som ikke etterlater ingen linje. For magen kontroll eller cellulitter dekning, vil en strømper-lignende truse med ben gir en jevn linje under tettsittende plagg. For sport, få truser i en fukttransporterende stoff for maksimal komfort. I sommer, må du huske å ha noen vanlig hvit eller beige truser for å unngå pinlige show-gjennom under pastell stoffer.

Slips er et must for de som bærer kjoler

Slips er et must for de som bærer kjoler. Halv slips i egnede lengder for dine skjørt er et must. Full slips er bedre under lette kjoler. Under strikker, bør du vurdere en stroppeløs rørformet slip eller halv slip med lycra for strekk og kontroll. Lycra eliminerer truse linjer og lar strikker å skumme kroppen uten klamrer.

For vinteren i kaldt klima

Slips er et must for de som bærer kjoler. For vinteren i kaldt klima.
Slips er et must for de som bærer kjoler. For vinteren i kaldt klima.

For vinteren i kaldt klima, legge til noen flere lag. En tank top eller camisole toppen med en innebygd BH vil gi lette varme under en bluse eller genser. Ullundertøy bukser kommer i kneet lengde, capri lengde eller ankel lengde. Termiske topper kan bli funnet med mannskap, scoop, eller v-utringninger, og med korte eller lange ermer. I tillegg til den tradisjonelle bomull termisk veve stoff, er det high-tech tekstiler som polypropylen som vil holde deg varm og transportere svette bort fra huden for komfort.

En liten investering i disse grunnleggende brikkene vil garantere du er klar for noe.