O2s

Hvordan bruke vaselin som en skjønnhet produkt

Den ordinære utseende vaselin er et rart produkt fordi det kan brukes på hundre forskjellige måter. Vaselin brukes på hår, hud, lepper og negler i skjønnhet regimer. Vaselin kan komme i form av ren vaselin, eller blandet med andre ingredienser i skjønnhetsprodukter. Her er noen ideer om hvordan du bruker vaselin for skjønnhet formål.

Hvordan bruke vaselin som en skjønnhet produkt. Bruk vaselin for å myke opp huden.
Hvordan bruke vaselin som en skjønnhet produkt. Bruk vaselin for å myke opp huden.

  • Bruk vaselin for å myke opp huden. Skum vaselin til tørr hud for å beskytte den og lagre fuktighet. Sørg for at huden din er ren før du bruker et tynt lag vaselin for å unngå irritasjon. Vaselin gjør grov hud glattere etter healing huden sår og sprekker. Du kan bryte eller kle huden etter påføring av vaselin for å gjøre det smelte lettere. Vent i minst 20 minutter for huden å absorbere den.
  • Hold solstrålene off. Vaselin hindrer overdreven tap av fuktighet fra huden. Det strøk huden å beskytte den mot varme og andre skadelige påvirkninger. Spre en generøs mengde vaselin på huden din for å holde det sunt selv under solen i lange perioder av gangen. For ekstra beskyttelse, bruke solkrem deretter bruke vaselin på toppen av det å forsegle solkrem og gjøre det vare lenger.
  • Bland vaselin med kremer, lotion og skrubber. Vaselin er til stede i noen hud produkter fordi den har en fuktighetsgivende effekt. Bland vaselin med lotion, etc., for å legge til volum og effektivitet. Dette er spesielt nyttig for tøffe hud produkter.
  • Berolige sprukne lepper med vaselin. Vaselin er et vanlig middel for sprukne lepper. Regelmessig DAB en liten mengde vaselin til sprukne lepper for å beskytte, helbrede og fukte dem.
  • Bruk som en leppe shiner. Påfør et tynt lag vaselin på leppene for en naturlig glossy utseende. Du kan gjøre dette etter søknad leppestift for å legge glans til din leppestift farge.
  • Legg glans til kjedelig hår. Tørt hår fordeler fra en anvendelse av vaselin. Det gir et blankt utseende til kjedelig hår når den brukes med måte. Ikke bruk for mye vaselin for å unngå en fettete utseende. Bruk den til å holde bortkommen hår på plass. Rough hårtuppene kan korrigeres ved slicking vaselin til problemområder.
  • Forlenge øyevippene. Vaselin kan fungere som mascara ved å følge øyevipper og gjøre dem ser lengre og tykkere. For et naturlig utseende, gjelder direkte. Ellers bruker mascara og deretter DAB en dråpe vaselin for å gjøre mascara vanntett.
  • Bruk vaselin for sunne negler. Vaselin myker neglebåndene og hard hud nær spiker kantene for å gjøre det lettere å stelle neglene. Det kan brukes til å belegge lei negler for å gi et inntrykk av fornyet helse.
  • Beskytt huden mot farger og kjemikalier. Hvis du ikke vil hårprodukter å komme inn i ansiktshuden, linje huden med vaselin. Dette vil holde håret coloring eller hårspray av ansiktet ditt. Når du er ferdig med hår produkt, rett og slett tørke av vaselin unna. Tilsvarende sette vaselin mot tennene hvis du ikke vil leppestift å farge dem.


Bruk rene hender og elementer når du bruker vaselin for å hindre hudirritasjoner og infeksjoner. Bruke vev til å tørke overflødig fett når du søker vaselin.