O2s

Hvordan bruke øret bårer

Først av alt, hva er øret bårer

Først av alt, hva er øret bårer? Et øre båre, som navnet tilsier, er satt inn i den lille punkteres på den flik av et øre for å gradvis strekke den større. Øret bårer arbeid ved å rive huden vev rundt den opprinnelige piercing. Stretching øret er ansett som en form for kroppen endring, så det er veldig viktig at du tror dette over før du forplikte seg til å utvide din piercing permanent. Her er noen retningslinjer å huske på for å bruke øret bårer trygt og effektivt:

  • Vent en stund etter at du har hull i ørene. Få en standard øre piercing, og vent i minst to måneder til å la det gro helt før du begynner å ha det strukket.
  • Praktisere god hygiene. Sørg for at du vasker hendene grundig med flytende antibakteriell såpe før du begynner å tøye øre piercing. Du bør også vaske øreflippen, samt øret båre grundig.
  • Start med den tynneste enden. Vet at øret bårer er formet som en kjegle, og det er meget tynn i den ene ende og smalner av dette inntil det blir bredere ved roten. Fordi du begynner med standard-sized øre piercing, bør du begynne med en minste enden først, noe som er typisk størrelse på 1,6 til 2 mm. Trykk på denne båre inn i piercing, du må tvinge den i en liten bit. Husk: du bør presse på båre i en avstand som er litt ubehagelig for deg, men stopp når det blir smertefullt. Overstrekking øret for fort kan resultere i en blow-out, eller permanent skade på lapper, så du må være forsiktig og tålmodig med hele denne prosessen.
  • La båre på øret. Når du fyller ut piercing med båre, bør du la den stå i for et par uker, ca 04:56 uker er vanlig. Plasser de sirkulære gummiringer som kommer med båre for å holde båren på plass.
  • Bade øreflippene med en saltoppløsning. Du bør gi øreflippene noen milde desinfeksjon ca 2 til 3 ganger om dagen, for å hjelpe deg å unngå smitte. Kombiner en teskje havsalt med åtte gram vann, og bruke denne løsningen til øreflippen.
  • Strekk piercing mer. Når du føler at øreflippene er klar for mer strekk (igjen, etter ca fire eller fem uker), skyv den koniske båre videre. Nøkkelen er å tvinge piercing å romme mer enn det normalt kan, men det bør ikke være for langt i at du hadde faktisk føler smerte. Hold båre på plass med gummiringer, og vente i ytterligere 4-5 uker.
  • Trykk på båre. Bare gå med denne prosessen til du har helt inne båren til sin fulle bredde, eller til du er fornøyd med størrelsen på øret piercing. Du kan faktisk bruke smøremidler mens du skyver på båre videre, for å lette prosessen.

Husk

Hvordan bruke øret bårer. Vent en stund etter at du har hull i ørene.
Hvordan bruke øret bårer. Vent en stund etter at du har hull i ørene.

Husk at nøkkelen til hele denne prosessen gradvis stretching. Aldri tvinge piercing å ta mer enn den kan romme. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!