O2s

Hvordan bruke henna og naturlige urter på håret

Det er alltid viktig at håret ser bra

Det er alltid viktig at håret ser bra ut, spesielt hvis du er en kvinne. Imidlertid har tatt vare på håret i disse dager bli dyrt. Bra at det fortsatt er naturlige tilnærminger når det gjelder å ta vare på håret. For en, er henna kjent for å være en god naturlig hårfarge og også et flott hår conditioner. Dette gjelder for forskjellige typer av naturlige urter kjent mann i dag. For å hjelpe deg dra nytte av denne billig og naturlig hårpleie tilnærming, finn ut hvordan du kan bruke henna og andre naturlige urter på håret:

  • Kjøpe henna pulver for yo ur hår omsorgsbehov. Henna pulver kan kjøpes fra naturlig produkt butikker, indiske butikker, og mange nettbutikker. Også ta oppmerksom på at henna er ikke bare brukes for hår farging. Det er også kjent for å hjelpe deg å bli kvitt flass, legge håret glans, kontroll olje i hodebunnen og håret, og drepe lus.
  • Bland henna med andre naturlige urter. Hvis du vil legge til urter i henna pulver, kan du få toner langt fra rødt som blond og svart. For eksempel, hvis du blander henna med indigo, vil du oppnå en lys brun farge eller sort. Å blande ingrediensene opp, få en bolle og hell i alle de tørre ingrediensene du har tenkt å bruke. Kast i oransje eller sitronsaft eller noen sitrus eller syrlig væske for å få en enda sterkere farger og lage blandingen en lime. Hvis du har tørt hår, kan du legge fuktighetsgivende olje, egg, eple cider eddik, eller olivenolje.
  • La fargestoff i henna til å bli utgitt. Dekk bollen og legg den på et sted som er varmt i 12 timer eller så. Det er en god ide hvis du bruker et papir håndkle å dekke blandingen slik at når du ser en flekk inn håndkleet, du vet at henna fargestoff har allerede blitt utgitt.
  • Test henna og annen naturlig urt hår løsning. Coat en strand av håret med løsningen. Det er godt å få noen hårstrå din som holdes i kam eller børste. La fargestoff stå i hårstrå i to timer, skyll dem, og til slutt tørke dem. Få en god titt på strengene, og hvis du er fornøyd med resultatet, kan du fortsette på å bruke det på håret ditt.
  • Påfør henna løsning på håret ditt. Kontroller at du har rene og tørre håret når du gjør dette. Bruk deretter henna fargestoff på håret ditt, og sørge for at hver tråd er belagt helt. Bruk gummihansker for dette formålet som fargestoff kan sette flekker på hendene.
  • Vente på resultatene av fargestoff på håret. Pakk håret ved hjelp av en plastfolie og deretter et varmt håndkle for å sikre at varmen holdes inne i håret. Dette er til hjelp for riktig deponering av fargestoffet på håret. På dette punktet, rense området av huden din som har fargestoff for å unngå flekker. Vente i opptil tre timer eller enda mer før du skyller håret og sjampo og tilstand det som normalt.


Hvordan bruke henna og naturlige urter på håret. Bland henna med andre naturlige urter.
Hvordan bruke henna og naturlige urter på håret. Bland henna med andre naturlige urter.

Henna og andre urter på håret ditt har en rekke fordeler å tilby deg. Hvis du vet hvordan du bruker disse urter for din fordel, kan du få en naturlig, trygt og billig omsorg for håret ditt nå og da.