O2s

Hvordan bruke Glytone

Glytone er et merke som har ulike produkter for hudpleie

Glytone er et merke som har ulike produkter for hudpleie. Linjen tilbyr hudpleieprodukter til å behandle ulike uønskede hudsykdommer som tørrhet, rynker, kviser og andre hud abnormiteter fra eksponering til solen som flekker og ruddiness. Disse anses å være en av de fineste og mest effektive merkevarer for hudpleie imidlertid; disse produktene er kun tilgjengelig gjennom en hudlege. Dette blir sagt, ikke kast bort tid på å lete den lokale apotek for disse produktene siden er ikke fordelt på den måten. Besøk en hudlege og spørre om Glytone. Han eller hun skal gi deg en prisliste og anbefale de beste produktene for din hudtype eller tilstand. Beware skjønt; disse produktene har svært strenge søknadsprosedyrer. Her er noen av dem.

Hvordan bruke glytone. Glytone hydrokinon krem.
Hvordan bruke glytone. Glytone hydrokinon krem.

  • Glytone vaske. Dette er Glytone er ansiktsvask og kratt, noe som er fantastisk for rensing og peeling av huden. Den kommer i enten en gel eller krem ​​form. Søknaden for begge er vanligvis den samme. Fukt ansiktet med varmt vann. Klem en liten mengde på hendene og begynne å søke hele ansiktet jevnt. Sørg for å ta deg tid emulgerende og skrubbing produktet på T-sonen i ansiktet, som vanligvis er den mest følsomme delen. Arbeid vask inn i huden din på en skånsom, sirkulær måte. Skylle den av og klapp ansiktet tørt. Du kan bruke vask daglig men, sørg for å konsultere med en hudlege hvis dette kan brukes ofte basert på din hudtype.
  • Glytone toner. Glytone toner brukes til å prep huden for anvendelse av Glytone hydrokinon krem. Å starte programmet, får en bomullspinne og dempe den med toner. Gni fuktig vattpinne på huden jevnt i en sirkulær måte. Når du treffer alle områder av ansiktet ditt, la det tørke naturlig.
  • Glytone hydrokinon krem. Denne kremen er brukt til å behandle flekker og urenheter forårsaket av konstant eksponering for solen. Dette bør brukes etter prepping huden med Glytone toner. Dette vil redusere solflekker og sol-forårsaket urenheter og vil gi ekstra UV-beskyttelse. Klem en liten mengde på fingeren og distribuere kremen jevnt på ansiktet ditt. Masser produktet inn i huden og la det tørke naturlig. Denne kremen sammen med de andre Glytone kremer bør brukes bare om natten hvis ikke annet.
  • Glytone hudkrem. Den Glytone hudkrem kommer i lotion eller krem form og fungerer som en fuktighetskrem. Dette produktet er fantastisk for folk med tørr hud. Å bruke den, bruker den samme prosessen som du ville gjort med hvilken som helst annen fuktighetskrem. Dette bør påføres etter vask ansiktet.
  • Glytone gel peeling. Dette produktet er en annen viktig som kan forbedre hudens generelle glatthet og helse. Dette produktet er brukt en gang i uken etter full behandling prosedyren. Å bruke den, spre gel hele ansiktet og la det tørke. Vask den av når den tørker.

Igjen, sørg for å ta kontakt med hudlege for å få de riktige produktene for din hud. Ikke bekymre deg, det Glytone linjen har produkter for omtrent enhver hudtype og tilstand.