O2s

Hvordan bruke eteriske oljer for fet hud omsorg

Personer som lider av svært fet hud kan se dette som en forbannelse

Personer som lider av svært fet hud kan se dette som en forbannelse. På en måte er det siden oljen kjertlene er medfødt som betyr at hvis du er født med store olje kjertler, så vil du sikkert har fet hud for resten av livet. Dessverre, det er egentlig ingen ett skudd kur for dette ment skjønnhet forbannelse. Men det finnes måter å opprettholde huden din slik at fet hud ikke blir for mye av en plage. Normalt kan du bruke ulike kommersielle rensemidler, astringents, kremer og masker for å bekjempe svært fet hud, men eteriske oljer, i bestemte kombinasjoner og blandinger, kan gi deg et bedre hud tørking og pleie effekt at de fleste kommersielle produkter ikke klarer å gi deg. Her er noen alternativer du kan prøve.

  • Cleanser. Et kritisk aspekt å bekjempe fet hud er bruken av en effektiv rengjøringsmiddel eller ansiktsvask som spesialiserer seg på fet hud. Imidlertid kan de fleste kommersielle produkter inneholder sterke kjemikalier som kan skape hudirritasjoner og skader. Heldigvis kan du gjøre et rengjøringsmiddel ved å kombinere Clary salvie, geranium og sitron oljer sammen. Få en 3 unse flaske og bland fire dråper Clary salvie, 8 dråper geranium olje og 12 dråper sitron olje. Lukk flasken og rist å blande. La blandingen satt i flere minutter og bruke den til ansiktet ditt. Få et ansikt klut eller håndkle og forsiktig massere oljen inn i huden din. Tørk den av etter. Du vil merke at huden din er nå ren og glatt uten fettrester. Sørg for å vaske deg ansikt før påføring dette.
  • Snerpende. De fleste kommersielle astringents inneholder sterke kjemikalier som kan forårsake hudirritasjon. Heldigvis kan du opprette en mild snerpende laget av trollhassel, sitron olje, sitronsaft, og germanium. Få en flaske og hell fire gram av trollhassel. Legg åtte dråper hver av sitron olje og sitronsaft. Opp blandingen av med tre dråper geranium olje. Rist flasken og helle innholdet i en sprayflaske. Spray et jevnt lag på ansiktet og la det tørke naturlig.
  • Ansiktsmaske. Eteriske oljer kan anvendes for ansiktsmasker også. Du trenger en leire ansiktsmaske for å begynne med noe som er fantastisk for fet hud. Hvis du vil opprette en, blande en spiseskje maismel med en spiseskje ølgjær og 3 ss kaolin eller hvit leire. Rør blandingen i en bolle og sakte legge vann som du rører. En unse av vann burde holde. Når pastaen blir glatt, legg en dråpe bergamot, 3 dråper av einer, og tre dråper sitron olje. Rør pastaen igjen å blande oljer. Påfør lim på ansiktet og la den på i ca 10 minutter før du fjerner den. For å fjerne den, bruk en klut fuktet med varmt vann og tørk av masken. Spray på den essensielle oljen snerpende du har gjort tidligere for maksimal effekt.

Toppe diett av med en kommersiell fuktighetskrem laget for tørr hud

Hvordan bruke eteriske oljer for fet hud omsorg. Personer som lider av svært fet hud kan se dette som en forbannelse.
Hvordan bruke eteriske oljer for fet hud omsorg. Personer som lider av svært fet hud kan se dette som en forbannelse.

Toppe diett av med en kommersiell fuktighetskrem laget for tørr hud. Dette kalles også en olje-control lotion. Å gjøre huden din for tørr kan skade det så sørg for å bruke fuktighetskrem for å fullføre diett.