O2s

Hvordan bruke epilady

Epilady er en av de mest populære barbermaskiner / epilatorer tilgjengelig, men selvfølgelig, for å maksimere sine fordeler er det viktig at du vet hvordan du bruker dem riktig. Her er noen av de beste tips og retningslinjer å huske på hvis du vil vite hvordan du bruker epilady:

Hvordan bruke epilady. Velg type epilady for deg.
Hvordan bruke epilady. Velg type epilady for deg.

  • Velg type epilady for deg. Det er så mange ulike modeller av epilady tilgjengelig som du kanskje ønsker å gjøre litt research for å finne ut hvilken modell som fungerer best for deg. Noen av faktorene for å vurdere omfatte om du ønsker en modell som er oppladbart, ledning eller batteri-opererte, hvordan ergonomisk design er (det vil si hvor godt du er i stand til å holde den i hånden), og hvilken del av kroppen du kommer til å bruke den (det er noen kompakte modeller som er spesielt utformet for øyenbrynene, selv om du kan bruke de fleste epilady modeller på de fleste deler av kroppen som trenger hårfjerning).
  • Forbered huden din. Fjerne hår fra kroppen din fungerer best hvis huden din er preparert for det. Først, sørg for at du har renset kroppen først, og at du bruker varmt vann for bading. Varmt vann åpner effektivt opp porene i huden, som da ville gjøre håret lettere å fjerne. For best effekt, kan du også bruke svampen på huden din, arbeider svampen mot hårets vekst på kroppen din. Dette vil føre til at håret til å reise seg opp (i stedet for pinne til kroppen), noe som gjør for en enklere hårfjerning prosessen. Etterpå tørker av med et rent håndkle.
Husk at epilady en elektrisk enhet og bør ikke brukes i nærheten av vann.
  • Klargjør epilady. Det er best at du renser og lett børste rengjøring del av epilady med en mild rengjøringsmiddel som for eksempel en isopropanol. Dette vil sikre at det er rent og fri for rester av hår som kan fortsatt være tilstede etter din siste epilator. Slå på epilady uten å plassere den nær huden din først for å se om det virker slik det skal.
  • Vet noen hårfjerning retningslinjer. Hold huden stram slik at epilady kunne fjerne hår mer effektivt. Glir epilady i samme retning som håret vokser, sørg for at du sakte bevege verktøyet i små sirkler og at du ikke bruker for mye press på huden.
  • Fukte huden. Vet at å fjerne hår fra kroppen fører til at huden til å være tørrere enn vanlig, og så det er viktig at du bruker en fuktighetskrem på kroppen etterpå. Sørg for at du bruker en fuktighetskrem spesielt formulert for sensitiv hud, slik at du ikke vil irritere huden din etter at du barberer.
  • Rengjør epilady. Følg instruksjonene på hvordan du rengjør dette produktet, slik at du ville være i stand til å opprettholde den i perfekt stand. Du bør også sørge for at du lagrer den riktig, så det er godt for bruk neste gang du trenger å ha håret fjernet.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av retningslinjer for å huske på for å bruke epilady. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!