O2s

Hvordan bruke en pistol megler

Gun meglere er lisensiert og føderalt godkjent selgere og kjøpere av våpen i landet. De gir deg rett type pistol som du trenger samtidig sørge for at du bruker den for en lovlig og riktig formål. Du kan nærme pistol meglere til å kjøpe spesielle våpen normalt ikke er tilgjengelige i markedet, eller selge våpen du ikke lenger bruker. Hvis de sier det, kan de også fungere som en tredje part i å hjelpe deg komplett pistol auksjon transaksjoner, fordi de fleste stater krever slike avtaler skal kun utføres av autoriserte forhandlere.

  1. Finn en pistol megler i nærheten av deg. Sjekk de lokale rubrikkannonser for å se om det er gun meglere i ditt område. Du kan også søke på nettet for pistol meglere i nærheten av deg. I å velge en pistol megler, sjekk om de har en autentisk lisens slik at du ikke kan bli lurt på kjøpet, eller bli involvert i en ulovlig transaksjon. Ulovlig pistol håndtering er straffbart.
  2. Identifisere hva slags våpen du vil ha. Før du går til pistolen forhandler, har et mentalt bilde av hva slags våpen du ønsker å kjøpe. Hvis du har ingen anelse om hva du skal plukke, spør megler for ekspertråd avhengig av formålet med kjøpet. Hva skal du bruke pistolen til? Det er viktig å vite dette, slik at du ikke vil være lugging rundt en pistol som er uegnet for hva det er ment for. Hvis megleren ikke har ønsket pistol på hånden, ikke bekymre deg. Gun meglere har et omfattende nettverk av meglere rundt om i landet, så han kan være i stand til å se en opp fra andre meglere eller henvise deg til dem.
  3. Hvis du selger en pistol, viser det til megleren for vurdering. Gun meglere er dyktige og erfarne nok til å vite markedet-kjøp pris på dine våpen, så hvis du ønsker å selge våpenet ditt hjemme, kan du også ta den med til en megler.
  4. Online pistol meglere. Hvis du er interessert, er det også pistol meglere tilgjengelig på nettet, slik som gunbroker.com og auctionarms.com . Utgangspunktet de opptre som din vanlige pistol megler, stående som et mellomledd mellom forhandlere og kjøpere av våpen. Du må bare registrere en konto, plukke fra de tilgjengelige samling, og du er på vei til å eie din egen pistol. Akkurat som alle transaksjoner på nettet, men det er best å ta ekstra forholdsregler siden online omgang kan bli ganske vanskelig på grunn av anonymiteten nettet. Hvis du likevel ønsker å fortsette å bruke online pistol meglere, sørg tjenesten og forhandler av pistolen du velger har et etablert rykte allerede.

Hvordan bruke en pistol megler. Finn en pistol megler i nærheten av deg.
Hvordan bruke en pistol megler. Finn en pistol megler i nærheten av deg.

Husk først at megleren du arbeider med, er en lisensiert en, siden det er mange meglere der ute som vil lure deg eller være en del av det svarte markedet for våpen. Likeledes, sørg for at du er ansvarlig nok til å håndtere våpen før du selv tenker på å kjøpe dem, som våpen kan vise seg å være dødelig, og ta andres liv, noen ganger til og med din egen.