O2s

Hvordan bruke cruise kritiker

Mange ser til havet for å komme vekk fra kjas og mas i livet av den typiske landkrabbe. Ute på det åpne hav, det er ingen trafikk, ingen forurensning båret fra bileksos, ingen høye skyskrapere blokkerer solens varme. Det er bare den milde rocking av bølger og gleden du får fra selskapet du beholde.

Det er på grunn av dette at cruise er populære sommer getaways

Det er på grunn av dette at cruise er populære sommer fluktbil. For noen individer, er det ingenting som å gå på en 24-timers-a-dagers fest atskilt fra rammen av landet. Kast i dusinvis av likesinnede, fun-loving folk til å bli med på moroa, og du har en oppskrift på en flott tid. Hvis du ønsker å dra på cruise for noen høye ganger på de syv hav, kan CruiseCritic.com definitivt hjelpe deg ut!

CruiseCritic.com er spioneringen som den ultimate online cruise ressurs

Hvordan bruke cruise kritiker. Nettstedet er utrolig vennlig til første tidtakere.
Hvordan bruke cruise kritiker. Nettstedet er utrolig vennlig til første tidtakere.

CruiseCritic.com er spioneringen som den ultimate online cruise ressurs, med over fem millioner besøkende, mer enn 250 vurderinger på cruiseskip, og informasjon om cruise datoer, tidsplaner og priser. Nettstedet henvender spesielt til cruise elskere, oppdatere dem med de beste tilbudene på de nyeste cruise. Besøk dem på http://www.cruisecritic.com å komme i gang på cruiseferie.

Nettstedet åpner opp med daglige oppdateringer på cruise og nyheter som påvirker dem. Alt fra vær til helsemessige forhold, er i deres omfattende dekning av alle ting cruising. Den gule menylinjen på toppen av siden vil knytte deg til ulike personer deler av området. Det første elementet på menyen, kommer du til sine styrer, hvor som medlem, kan du chatte med andre cruise aficionados.

Medlemskapet er gratis

Medlemskapet er gratis, og individene i styrene er svært vennlige. Du kan be om personlig tilbakemelding på et cruise du har vært å se på, be om tips om å gå på cruise, og snakke om alt under solen med nettstedets samfunnet. Du kan også organisere en gruppe møte opp (på et cruiseskip, selvfølgelig!).

Det er på grunn av dette at cruise er populære sommer getaways. Cruisecritic.com er spioneringen som den ultimate online cruise ressurs.
Det er på grunn av dette at cruise er populære sommer getaways. Cruisecritic.com er spioneringen som den ultimate online cruise ressurs.

  • Den "Cruise Styles" element på menyen vil slippe en liste over forskjellige typer cruise, fra deaktivert-vennlig cruise til verdens cruise. Ved å klikke på en kategori vil omdirigere deg til en side hvor du kan finne de beste bookinger for respektive cruise stil, sammen med en kort introduksjon på stilen du har valgt.
  • Den "tilbud" linken vil ta deg til de beste tilbudene på nettsiden har funnet, med promoer, rabatter og spesielle cruise venter på din bestilling. Hvis du søker etter en bestemt cruise, ser ikke lenger enn "Finn et Cruise", som vil hjelpe deg å søke etter et cruise basert på dine preferanser.
  • Nettstedet er utrolig vennlig til første tidtakere, med "Planlegging" linken tar deg til informasjon om cruise grunnleggende og en guide for første gang cruisers. Rett ved siden av "Planlegging" er "anmeldelser" side, der du vil sannsynligvis bruke mye tid på å lete etter det perfekte cruise. De er i stadig utvikling og vil hjelpe deg med å bestemme kvalitet og generelle morsom faktor av cruise.

CruiseCritic.com har alt en die-hard cruise-goer ønsker i en nettside. Bare hodet til nettstedet, og utforske vell av informasjon den har å tilby.