O2s

Hvordan bruke concealer


Hvis du har fått blemmer på ansiktet ditt, så concealer kan bare vise seg å være din beste kosmetiske venn! Bruk denne veiledningen om hvordan du bruker concealer og ansiktet ditt vil se feilfri.

Trinn 1

Hvordan bruke concealer. Lokalisere de områdene som trenger dekning.
Hvordan bruke concealer. Lokalisere de områdene som trenger dekning.

Lokalisere de områdene som trenger dekning. Concealer er ikke ment å bli brukt som en stiftelse. Det er bare ment å dekke opp spesifikke problemområder, som for eksempel fødselsmerker, akne eller kviser. Finne de områdene i ansiktet ditt som ikke samsvarer med din hudfarge eller tekstur. Du kan selv ønsker å bruke dem til røde områdene i ansiktet eller halsen. Eksperter liker også å bruke concealer under øynene, rundt nesen og selv på haken. Du bestemmer hvor du må bruke concealer.

Trinn 2

Vit når du skal bruke concealer. Concealer må brukes til ansiktet ditt før du bruker foundation. Dette er fordi grunnlaget bidrar til å skjule det faktum at du har dekket urenheter i ansiktet ditt. Når ansiktet er ren og fuktig, bør concealer være neste skritt i din makeup rutine.

Trinn 3

Skjule blemishes. Du ønsker å bruke concealer for å dekke stygge og ujevne områder i ansiktet og halsen. Jevne ut hudtonen under øynene ved dabbing litt concealer på indre hjørnet av øyet. Bruk en finger eller en børste, men aldri "male" det på. Bare en touch vil gjøre. Fortsett prosessen for kviser og urenheter. DAB en liten mengde concealer på fingeren, svamp eller ansiktet og forsiktig gni den rundt for å dekke hele området. Du trenger ikke å bruke veldig mye i det hele tatt. Husk at stiftelsen skal gå på toppen av concealer, slik at du ikke trenger å ha veldig tykk dekning.

Trinn 4

Vit når du skal bruke concealer. Det er greit å blande concealers.
Vit når du skal bruke concealer. Det er greit å blande concealers.

Det er greit å blande concealers. Ikke bli kvitt de concealer fargene du aldri bruker lenger. Mange synes at ved å blande to ulike nyanser av concealer, oppstår den perfekte fargen. Prøv å blande en concealer som du ikke bruker lenger med en annen nyanse for å skape den perfekte skyggen av concealer for huden din. Du kan enten blande dem sammen før du bruker den til ansiktet ditt, eller du kan lag de concealers og deretter gni dem sammen for å blande de to fargene.

Trinn 5

Gi concealer et minutt å tørke. Når du har brukt concealer på alle områder av ansiktet ditt som nødvendig oppmerksomhet, vent et minutt eller to før du påfører foundation. La concealer tørr og satt før du setter makeup på toppen av det. Dette vil la det tørke og hjelpe grunnlaget for å overholde den, som er den mest effektive måten å bruke concealer.