O2s

Hvordan bli med en drill teamet

Drill lagene har forskjellige typer

Drill lagene har forskjellige typer. Det er bore lagene som er for militær trening, eller dansetrening. Det er også lagene som gjør henrettelser av rutiner som har flagg eller pongponger som hurrarop dans drill team. Det er bore lagene hvis medlemmer utfører på toppen av bevegelige objekter som hest, motorsykkel, fokuserer etc. Drill team for militære på å utføre rutiner som er basert på militær drill. Militære bore lagene vanligvis praksis å perfeksjonere sine ferdigheter i å gjøre sine øvelser og deretter konkurrere mot andre militære bore lagene.

Dette er trinnene i rekkefølge for deg å lykkes delta i en drill team:

  • Forberede seg. Du må grundig forberede oss hvis du ønsker å delta i et drill team. Gjør deg kjent med de felles regler og forskrifter som er involvert i bore lagene. Fysisk vurdere selv om du kan bli med en drill team, slik at du kan måle dine grenser.
  • Tren for å forberede for å bli med. Du må trene ofte for å bli klar fysisk for øvelsen. Du kan gjøre dette alene eller med en trener til å hjelpe deg uansett hvor du er komfortabel. En av de viktigste tingene i forberedelse til en drill teamet arbeider ut.
  • Få en coach. Du kan finne en coach ved å se på pensjonerte bore gruppemedlemmer som er villige til å jobbe som veiledere. Du kommer til å trenge eksperter på området for å veilede og gi deg råd før han boret team.
  • Øv bore trekk. Du kan lage din egen koreografi for kreativitet, men ikke gjør det for mye. Bare holde det enkelt og innenfor grensene av regelverket.
  • Studere relaterte bore trekk. Du kan forbedre dine erfaringer ved å gjøre forskjellige dansetrinn som er relatert til bore trekk. Dommere kan bli imponert når du har en variert erfaring i ulike dansetrinn.
  • Start med den lokale drill team. Du kan starte med drill teamet på din skole eller byen og deretter arbeide på vei til å gjøre det for regionale bore lagene. På denne måten kan du sette din suksess ved å jobbe hardt på å gjøre veien til høyere rang av bore lagene.
  • Registrer deg for bore lagene. Vanligvis er det drill team for skoler og høgskoler eller universiteter. Du kan se etter rådgiver av bore team av skolen din og snakke med ham om de ønsker å bli med på laget.
  • Prøv å gjøre det til teamet. Noen bore lagene vil ha deg prøve ut for laget før du kan bli med i teamet offisielt. Fordi du har forberedt fysisk, mentalt og følelsesmessig for dette, kan du nå trygt prøve ut for alle lag du ønsker å delta.


Hvis det første laget som du prøver ut for ikke tillatter deg

Hvordan bli med en drill teamet. Tren for å forberede for å bli med.
Hvordan bli med en drill teamet. Tren for å forberede for å bli med.

Hvis det første laget som du prøver ut for ikke tillatter deg, kan du alltids prøve ut for andre lag. Ikke miste håpet, fordi det er for mange bore lagene i ett område. Bare holde på å jobbe ut og forberede deg fysisk, mentalt og følelsesmessig til teamet som du ønsker å delta endelig innrømmer deg.