O2s

Hvordan beskytte den sarte huden rundt øynene

Hvis øynene er vinduet til sjelen

Hvis øynene er vinduet til sjelen, kan området rundt øynene være et vindu til hvor belastende ens liv er. Hvis du noen gang har brukt en all-nighter og lurte på hvorfor du hadde sagging og puffy øye poser i morgen, så du kjenner følelsen. Stress, dårlig kosthold, overforbruk av øyesminke, og mangel på søvn kan skape kaos på den følsomme huden rundt øynene.

Huden under øynene er vanligvis den tynneste og har færrest talgkjertlene i forhold til resten av kroppen. Dette gjør den mer følsom for tørking, rynker, poser og andre bivirkninger av miljøfaktorer. Du kan unngå disse negative effektene, skjønt, og beskytte huden rundt øynene med noen endringer i livsstil og over-the-counter produkter.

Se på kostholdet

Hvordan beskytte den sarte huden rundt øynene. Bruk frukt til å hjelpe regulere poser.
Hvordan beskytte den sarte huden rundt øynene. Bruk frukt til å hjelpe regulere poser.

Se på kostholdet. Salt mat kan føre til væskeansamlinger. Dette kan manifestere under øynene, gjennom puffy øyelokk og en puffy området under øynene. Du kan løse dette ved å velge å spise sunn mat i stedet. Spis frukt og grønnsaker. Dette er ikke bare full av fiber, men de er også rike på vitaminer. Vitamin C, E og kalium hjelp opprettholde sunn hud rundt øynene. Du kan få disse fra sitrusfrukter, tyttebær, og lignende. Disse vil også bidra til å redusere forekomsten av blodåre brudd i huden i nærheten av øynene.

Bruk frukt til å hjelpe regulere poser. Bortsett fra å spise frukt og grønnsaker, kan du bruke disse lokalt for å bidra til å redusere hevelser og hevelse. Skjær noen skiver appelsin og plassere disse i fryseren eller chiller. Når du er klar, plasserer disse over øynene i ca 20 til 30 minutter. Vitamin C fremmer produksjonen av kollagen, som bidrar til å holde huden elastisk og unge utseende. Du kan også bruke skiver av potet og agurk. Disse kan berolige øynene etter en lang dags arbeid.

Drikk nok vann. Hvis du har mørke ringer under øynene, kan dette være et tegn på at du er dehydrert. Drikk den anbefalte 8 til 10 glass vann per dag. Dette vil også ha en gunstig effekt på resten av kroppen din.

Påfør noen endringer i livsstil

Påfør noen endringer i livsstil. Din livsstil kan være den største faktoren til ødelagte blodkar, poser og mørke huden. Hvis du er en røyker, prøv å slutte så snart du kan. røyking fører til ulike helse-relaterte problemer, og mørkere hud er bare ett av dem. Redusere mengden av sukker i kostholdet ditt. Sukker kan også bidra til bloat og poser.

Hvis øynene er vinduet til sjelen. Påfør noen endringer i livsstil.
Hvis øynene er vinduet til sjelen. Påfør noen endringer i livsstil.

Bruk olivenolje som fuktighetskrem. Olivenolje er rik på vitamin E. bruk extra virgin olivenolje-du kan gni dette over hele ansiktet som en fuktighetskrem. Påfør daglig, helst om kvelden før du sover.


Huden ved øynene kan ha en dyp effekt på hvordan du ser

Huden ved øynene kan ha en dyp effekt på hvordan du ser ut. Øye poser gjøre at du ser betydelig eldre enn du er. Sørg for at du opprettholder et sunt kosthold og at du tar vare på huden rundt øynene ved hjelp av naturlige og over-the-counter aktuelle programmer. Neste gang du ser noen bruker agurk på øynene hennes, ikke le-det virker!