O2s

Hvordan berolige en hudutslett med havregryn

Utslett kan oppstå når som helst, og spesielt hvis venstre ubehandlet med barn, kan føre til ekkel hud skrubbsår fra konstant skrape. Hvis du bor alene i et klima som sjelden opplever varme, fuktige årstider, har en middels til stor størrelse flaske Calamine eller en flaske med antihistamin er greit for de sporadiske utslett og klør.

Men hvis du har et stort hushold av barn og bor du på steder som opplever hyppige hot "la oss gå til stranden" slags vær som Florida, så selv to store flasker Calamine ikke kan vare en måned. Ikke å bekymre deg! Det er en billig metode for å bli kvitt disse utslett og klør, og det er sannsynligvis sitter i kjøkkenskapet akkurat nå.

Svaret er havregryn. Den havremel du trenger er ikke noe spesielt som de dyre pakker av sertifisert økologisk havregryn du kan finne i spesialitet frokost deler av nærbutikker. Enhver form for havremel vil gjøre, enten det er umiddelbar, quick-kokk, rullet eller sakte matlaging havre. Så lenge det er unflavored havre da det vil gjøre det formål å beroligende hudutslett.

Sant, det er ferdige havremel bath poser for salg på de fleste apotek. Men disse lett koste rundt seks til åtte dollar for en six-pack av engangsprodukter poser. For budsjett-bevisst, kjøpe to pakker av disse er om kostnadene for en 10 kilos boks med havregryn. Sjekk ut Amazons priser for de to £ 5 Box promotering av Quaker Oats hvis du ikke tror det.

Hvordan berolige en hudutslett med havregryn. Gjør huden utslett rette.
Hvordan berolige en hudutslett med havregryn. Gjør huden utslett rette.

Besparelsene alene, spesielt hvis husholdningen aksjer havremel regelmessig, er mer enn nok grunn til å bruke litt tid på å forberede en hjemmelaget rette for lindrende et hudutslett som er like god som de seks dollar poser!

Gjør huden utslett rette. Å lage en hjemmelaget hudutslett beroligende havremel bath, en kopp med havregryn er nødvendig for en enkelt person. For en baby, er bare om lag en tredjedel kopp nødvendig. Noe mat-prosessering maskin som kan slipe tørre ingrediensene i en høy innstilling vil være tilstrekkelig for det formål å forberede havremel bath. Det kan være en blender, en food prosessor eller en kaffekvern.

Pass på at den ingrediensen kontakten på maskinen er tørr. Hell i havregryn og male den på høyest mulig innstillingen til den resulterende pulveret har fin konsistens som raffinert baking mel eller babypudder. For å teste om det har blitt blandet tilstrekkelig, prøv røring en spiseskje av pulver i et glass med varmt vann. Hvis pulveret oppløses i det umiddelbart og vannet ser melkeaktig og føles silkemyk når du gni fingrene i den, så den er klar til bruk. Pass på å ta oppmerksom på hvor lang tid det tok å blande det, slik at testing ikke vil være nødvendig neste gang en annen gruppe må være forberedt.

Bruke rette. For å gjøre badet

Bruke rette. For å gjøre badet. Når karet er full og pulveret er fullstendig blandet.
Bruke rette. For å gjøre badet. Når karet er full og pulveret er fullstendig blandet.

Bruke rette. For å gjøre badet, dryss havregryn pulver i en kar som det er å bli fylt av vann. Rør vannet manuelt med en hånd mange ganger slik at pulveret blir jevnt fordelt. Sørg for å føle rundt bunnen for noen klumper og bryte opp noen som kan bli funnet.

Når karet er full og pulveret er fullstendig blandet

Når karet er full og pulveret er fullstendig blandet, kan personen med utslett nå inn i det. Ekstra forsiktighet må utvises når komme inn i karet, som tilstedeværelsen av havremel pulveret i vannet gjør karet glattere enn normalt. Hvis et barn er å bruke det, sørg for å bistå barnet i vannet.

En femten til tjue minutters suge er normal lengde av tiden det tar å berolige og lindre eventuelle utslett og klør. Når du er ferdig, sørg for å klappe huden tørr med et mykt håndkle i stedet for å gni huden. Gni huden med håndkle vil trolig irritere utslett og du begynner kløe over igjen. Det rette for beroligende utslett kan brukes en gang eller to ganger om dagen minst.