O2s

Hvordan bekjempe akne naturlig

Kviser er hudproblemer som påvirker de fleste mennesker på et eller annet tidspunkt. Det finnes mange remedier og behandlinger som tilbys, både som hjem rettsmidler og kommersielle seg, men acne er fortsatt utbredt, spesielt blant ungdom. Mens du kan jobbe med over-the-counter løsninger, kan du også bruke naturlige behandlinger for å hjelpe kampen mot akne.

Frigjøre ansiktet mot smuss

Frigjøre ansiktet mot smuss. Ansiktet er et område som er utsatt for skitt. På grunn av dette, prøv å ikke berøre ansiktet ofte. Du må sørge for at huden din er fri for smuss og overflødig olje. Du kan gjøre dette ved å skylle ansiktet med rent vann hver morgen og før du går til sengs. Putevar kan også utløse akne fordi som du sover, akkumulerer din pute olje. Så endre det nå og da.

Holde håret ut av ansiktet ditt

Hvordan bekjempe akne naturlig. Frigjøre ansiktet mot smuss.
Hvordan bekjempe akne naturlig. Frigjøre ansiktet mot smuss.

Holde håret ut av ansiktet ditt. Siden ansiktet er sensitiv, kan håret irritere den. Du kan bruke hår tilbehør for å holde håret ut av ansiktet ditt. Hvis du ikke kan hindre håret fra å berøre ansiktet ditt, er det viktig for deg å vaske håret hver dag fordi skitt fra håret kan holde seg til ansiktet ditt.

Velg rettsmidler fra kjøkkenet. Ingredienser som honning, havregryn, bakepulver og sukker kan også være gode behandlinger for å holde ansiktet fri for urenheter. Disse ingrediensene har samme egenskaper som kan utrydde olje, skitt og hudceller, som er acne-bakterier som må elimineres. Du kan bruke honning og havremel som en maske. Alt du trenger å gjøre er å blande det med vann og bruke den to ganger i uken for en klarere hud. Natron og sukker kan tjene som ansikts skrubber. Ansiktsskrubber ta bort døde hudceller og olje. På den annen side, jojobaolje, tea tree olje og rosentre er essensielle oljer som kan behandle akne. Disse er effektive i å hindre infeksjoner.

Ta vitaminer

Ta vitaminer. Akne kan også være forårsaket av interne ubalanser i kroppen din. Tar essensielle vitaminer kan hjelpe deg å behandle uansett næringsstoff mangel kroppen gjennomgår. Selvfølgelig spise sunn mat er også viktig.

Frigjøre ansiktet mot smuss. Holde håret ut av ansiktet ditt.
Frigjøre ansiktet mot smuss. Holde håret ut av ansiktet ditt.

Ha et balansert kosthold. Det er alltid godt å spise kjøtt og annen fet mat, men du må ta det i moderate mengder. Å spise frukt og grønnsaker, særlig gulrot, kan bidra til å gjøre huden vev sterkere. Gulrøtter har antioksidanter som bidrar til å eliminere frie radikaler. Du bør også drikke nok vann. Åtte til ti glass bør være normen. Å være tilstrekkelig hydrert vil sikre at kroppen fungerer som den skal.

Avstå fra å bruke sminke

Avstå fra å bruke sminke. Iført sminke kan gjøre at du ser bra ut, men dette kan bidra til hudskader, også. Det kan blokkere porene, som fører til kvise problemer. Når du virkelig trenger å bruke sminke, velger en vannbasert formel og vaske den helt ut så snart du kommer hjem eller rett før du går til sengs.

Du har makt til å stoppe acne før den starter

Du har makt til å stoppe acne før den starter. Du trenger ikke dyre medisiner og kommersielt kjøpt behandlinger, though. Enkle naturlige rettsmidler vil fungere så bra.