O2s

Hvordan å være en del av fashion week

Fashion week er en av de mest berømte hendelser rundt om i verden hvert år. Det er når bransjen møtes i fire arenaer-New York, London, Milano og Paris-for å vise frem designerens nye linjer i klær. Det er også under fashion week når up-and-coming designere og fashionistas alike få neste vibe for den kommende klær sesongen, noe som er grunnen til at det er ikke rart at det er en av de mest deltok hendelser i verden. Hvis du ønsker dibs på en invitasjon inn i denne meget spennende arrangement, her er noen måter å få deg i:

  1. Journalister. Fashion Weeks har lenge vært industri-eksklusive arrangementer kun åpen for designere, modeller, journalister, mote fagfolk og kjendiser. Hvis du er en journalist som har raring å se Fashion Week, sjekk din kontaktdatabase for eventuelle forbindelser til sponsorer, modeller og designere som kunne finne en måte å la deg i. Sjekk ut den offisielle fashion week nettsted om søknad informasjon for journalister. Eller, hvis du tilhører en hederlig mediebedrift som regelmessig sender journalister til feltet under fashion week, spør redaktøren om du kan dekke begivenheten.
  2. Modeller. Sentralt i Fashion Week suksess er de modellene som nåde scenen under hvert show. Hvis du har fått utseende, gange og legitimasjonen til modell høyprofilerte klesmerker, deretter hodet på over til den offisielle nettsiden til den byens Fashion Week for å registrere deg.
  3. Frivillig. Hvis du bor i New York og har ledig tid på hendene under Fashion Week, kan du kontakte den offisielle frivillig rekrutterer av hendelsen for å se om du kan frivillig. Men å være frivillig for fashion week er ikke en enkel tur i parken-Hvor sterkt tildeles geistlige oppgaver og praktisk talt blitt en assistent til arrangørene. Men hvem bryr seg om enkelt arbeid hvis du kan få et glimt av modeller, kjendiser og nye mote høydepunkter, ikke sant?
  4. Kjøp billetter. Hvis du har penger, så forbered deg på å tømme sparekontoen for Fashion Week. Billetter selges i den offisielle Fashion Week nettsted, alt fra en mager 65€ for en enkelt vis til så mye som 3740€ for hele arrangementet. Hvis du ikke er ivrig på å bruke så mye penger, er det hoteller under Fashion Week tilby at pakker som inkluderer billetter til forskjellige Fashion Week viser. Noen kredittkort selskaper tilbyr også underholdning pakker for de som er villige til å se showet. Sjekk hjemmesidene til disse hoteller og bedrifter for mer informasjon.

Hvordan å være en del av fashion week. Journalister.
Hvordan å være en del av fashion week. Journalister.

Selvfølgelig, å være i stand til å finne en vei inn i Fashion Week er bare begynnelsen på søken. Du må overleve den mest glammed opp arrangementet i verden ved å vise frem dine mote dyktighet-komme kledd i vakre klær og kunne spankulere sakene dine, selv om du ikke er på catwalken. Du har akkurat gjort det til mote hendelse av året, så sørg for at du er verdig til å bo der.