O2s

Hvordan å stoppe på en snowboard

Når det gjelder snø sport

Når det gjelder snø sport, en av de mest populære er snowboard. Snowboard kan være veldig morsomt, fordi du får utforske terrenget av fjellet hvor du snowboard, alt mens få et adrenalinrush fra hastigheten. Men når du begynner nedstigningen på en snowboard er relativt enkelt, kan stoppe være litt mer utfordrende. Her er noen tips om hvordan du kan stoppe på en snowboard:

  • Stilling. Først av alt, må du vurdere din stilling. Når du er snowboard, kroppen din er vanligvis kastet forover og snowboard er vanligvis rettet nedover, følge stien som du etterfølgende. Når du ønsker å stoppe, men du må begynne å rotere kroppen din. For deg å kunne gjøre dette, må du først å lene seg fremover og deretter justere vekten, slik at mye av vekten din presser nedover. Neste må du rette ryggen slik at thrust er minimert, og du kommer til å bremse ned litt.
  • Roter. Når du er i posisjon, må du begynne å rotere sakte til brettet er allerede vinkelrett på retningen du er på reise. Dette betyr at du skal ende opp med brettet ditt mot høyre side, eller på venstre side. Må du grave hælene litt til baksiden, slik at snowboard tips til siden av fjellet. På denne måten vil du være i stand til å opprettholde mer balanse og det vil bli mer motstand mellom snowboard og snø.
  • Sideslip. Du vil merke at det å gjøre en sideslip er veldig lett når du er i denne posisjonen. Tillate brettet ditt til å gjøre en liten bit av sideslip, slik at du kan stoppe lett. Også sørge for at du innlemme sideslips tidligere når du er snowboard ved svært høye hastigheter. Den sideslip bidrar til å forsinke fremdriften og vil hindre deg fra bråstopp som kan føre til at du riste nedover på snøen. Dette kan være svært farlig når du suser nedover på siden av et fjell på en svært høy hastighet. Når du er i sideslip posisjon, skal du kunne være i stand til å stoppe.
  • Sikkerhet. Sørg for at du aldri prøve å stoppe snowboard ved å trå utenfor brettet. Mange nybegynnere tror at de kan stoppe en suser snowboard bare ved å grave sine føtter på snøen. Dette nesten aldri fungerer, men fordi snøen er for myk til å gi deg noen reell motstand i tilfelle du bestemmer deg for å grave din avgift i den. Føttene, men få kan fanget i isen mens resten av kroppen er fortsatt i snowboard. Dette vil føre til ulykker og potensielt brutt lemmer.


Hvordan å stoppe på en snowboard. Når det gjelder snø sport.
Hvordan å stoppe på en snowboard. Når det gjelder snø sport.

Så mye som mulig, be om opplæringsleksjoner fra snowboardere før du bruker en snowboard selv. En snowboard kan virke lett å bruke, men husk at det fortsatt er en type ekstrem sport, og det er grunnen til at det anses som en ekstrem sport.