O2s

Hvordan å slappe av håret mens gravid

Hvis du er gravid

Hvis du er gravid, så vet du at det er svært vanskelig å administrere dine vanlige aktiviteter mens du holder babyen trygt fra skade. Du vil gjøre absolutt alt og alt for å sikre at ingen skade kommer til barnet inne i kroppen din. Men, betyr det at du må slutte å ta vare på deg selv? Svaret er nei. Du må bare velge ting mer annerledes enn vanlig. Dette gjelder for skjønnhetsprodukter også. Hvis du ønsker å være i stand til å slappe av håret ditt, men du er bekymret for graviditet, må du lese følgende informasjon om hvordan du kan riktig og forsiktig slappe av håret ditt mens du er gravid.

  • Ting du trenger. For å gjøre denne oppgaven, må du ha et produkt som slapper hår. Selv om de fleste produkter er kjemikalier, velg en som har de mest naturlige ingredienser i det. Ikke bekymre deg om prisen så mye. Hvis du er død satt på å slappe av håret under svangerskapet, vil noen få dollar forskjell ikke saken så mye som å sikre sikkerheten til barnet ditt. Du trenger også en krukke med vaselin, et par hansker, en bomull maske og en elektrisk vifte for ventilasjon.
  • Hvordan du gjør det. Begynn med å bruke en moderat mengde vaselin i hodebunnen og hårfestet, slik at alle deler av huden din er dekket. Legge til gelé reduserer risikoen for kjemikalier i håret relaxer fra å komme i systemet gjennom hodebunnen din. Den eneste ulempen er, kan håret nær hodebunnen din ikke påvirkes mye av produktet som ikke er en årsak til mye bekymring siden det vil knapt bli lagt merke til. Deretter klargjør ditt arbeidsområde ved å åpne vinduer og slå på viften. Inhalering av kjemikalier er farlige, spesielt for gravide. Tendensen er, kan du bli svimmel og kvalm hvis området ikke er godt ventilert.

    Deretter følger dette ved å sette på ansiktsmaske som dekker nese og munn for å hindre deg fra å puste inn kjemikalier fra produktet. Ta på hanskene og bland håret relaxer som per instruksjon. Aldri ta av hansker for å beskytte huden din fra en kjemisk forbrenning. Følg instruksjonene håret produktet kom inn og deretter vaske håret riktig. Ikke glem å fjerne produktet fra håret ditt som det er ikke bare farlig for helsen din, men det kan skade håret permanent!


I tillegg

Hvordan å slappe av håret mens gravid. Hvordan du gjør det.
Hvordan å slappe av håret mens gravid. Hvordan du gjør det.

I tillegg må du ikke bekymre deg eller få forverret hvis håret relaxer ikke fungerer slik du forventet. Husk, mens å være gravid du og kroppen din går gjennom hormonelle forandringer og dette direkte påvirker resultatene av eventuelle enhancers eller produkter som du bruker. En ting som du bør heller aldri glemme å gjøre er å konsultere legen din før du gjør noe for deg selv. Selv pakker kan kreve at produktet faktisk er trygt, ingenting slår sikkerheten for å spørre en ekspert før du bruker noe som kan føre deg og babyen din skade. Du kan også be dine venner som har vært gravid for å få råd om hva de gjorde i løpet av sine svangerskap. Litt hjelp går en lang vei. Lykke til!