O2s

Hvordan å rettferdiggjøre dyre jeans

Så du trenger å rettferdiggjøre kjøpet av - vel, la oss bare kalle dem "dyrt" - jeans. Du må finpusse budskapet avhengig publikum, men her er noen tips for å komme i gang:

  1. Vit når du skal kaste dem. Enkelte generasjoner bare aldri kommer til å få det. Alle som levde gjennom depresjonen, for eksempel, ikke kommer til å være i stand til å bryte hans eller hennes sinn rundt ideen om å tilbringe flere hundre dollar på et par jeans. De visualisere disse dollar i form av mat, og det meste debrided haug av denim ikke sammenligne godt med rader på rader av friske skinnende epler og henger racks av biff i hodet. Så ikke engang gå dit. Hvis det er din kjæreste som ønsker å vite hvor mye du har brukt på jeans, bare fortelle ham "75€ per lomme", og la ham gjøre regnestykket. (Kanskje han ikke vil legge merke til de doble hip lommer.)
  2. Fashion statement. Bare innrømme det: De jeans har absolutt ingenting å gjøre med praktiske og alt å gjøre med å uttrykke deg selv. På denne måten vil du ikke bli trukket inn argumenter om poenget med syre-vask og / eller mekanisk slitasje. Hvis det er foreldrene dine som du bruker fashion statement argument på, de kommer til å spørre: "Og hva uttalelsen kan det være? Velkommen til min gluteus maximus?", Så sørg for å ha en imøtegåelse på hånden. Selv foreldre burde vite nå at jeans er grunnleggende byggesteinene i enhver garderobe (spesielt en trend-savvy en som din), og du vil trenge flere gode par slik at den best uttrykke din fashion statement du jour.
  3. Flatterende passform. De lave stiler som er populært nå gjøre selv en slank jente ser ut som hun har en fin stor bam-bam. (Boy, jeg kunne ha brukt et par av disse i videregående skole.) Jennifer Lopez på den annen side? Klart overkill! Men uansett, la oss innrømme det: smigrende passform er verdt store penger. Vis meg en kvinne som ikke ville betale gode penger for å ha henne baksiden verdsatt!
  4. Når foreldre er i bildet. Hvis foreldrene dine er de du trenger for å overbevise, prøv dette trikset. Finn noen gamle bilder av dem fra sekstitallet eller syttitallet (de kan være godt skjult). Sjansene er du vil finne bilder av din mor i miniskjørt og hip-huggers og din far i Bell-bunner og masse tie dye . Hvis du er heldig, vil du treffer jackpot: Din mor i hvite go-go støvler og din far i en fløyel jakke. Sett disse bildene sammen i en liten montage: Virkelig, hva kan de si? De brukte gode penger på disse elementene, som var langt fra praktisk. De vil sannsynligvis bare være lettet over at heklet kjole er ikke tilbake i stil (ennå).

Hvordan å rettferdiggjøre dyre jeans. Vit når du skal kaste dem.
Hvordan å rettferdiggjøre dyre jeans. Vit når du skal kaste dem.

Forhåpentligvis er det bare deg selv som trenger overbevisende. Hvis det er tilfelle, må du huske, du er verdt det!