O2s

Hvordan å reparere skadet permed hår

Hvis du ønsker å sport krøllete look

Hvis du ønsker å sport krøllete utseende, må du gjennomgå en prosess som kalles "perm". Perm er en forkortet begrep som står for "permanent curl". Hvis du ønsker å ha krøllete låser, må du besøke en profesjonell salong som tilbyr curling tjenester. Ideen bak prosessen er å låse håret i curlers og bruke kjemikalier for å la håret til å ta form av curler. Etter en gitt tid, er håret satt til formen på krølltang, som således produserer sprett krøller.

Hvordan å reparere skadet permed hår. Hvis du ønsker å sport krøllete look.
Hvordan å reparere skadet permed hår. Hvis du ønsker å sport krøllete look.

Før du bestemmer deg for å gjennomgå perm prosessen, må du forstå at kjemikalier skal brukes potensielt kan skade håret ditt. Som kjemikalier vil skape en reaksjon for å svekke bindingen på håret for å tillate det å ta form av valsen, kan skaden bli omfattende dersom noe går galt.

Hvis du tilfeldigvis gjennomgå curling prosessen og gikk hjem med en alvorlig skadet låser, deretter lære å reparere ditt eget hår. Synet kan være et mareritt, men kan være midlertidig. Vent noen dager eller til krøllene har satt. Hvis du føler at prosessen skadet håret ditt, og deretter arbeide med å reparere permed hår.

Perm kjemikalier kan tørke opp håret. Arbeidet med rehydrerende håret ved å bruke en god merkevare av balsam. La conditioner sitte på håret ditt for en lengre tid før du skyller håret. Det er sjampo tilgjengelig i markedet som er spesielt rettet mot krøllet hår, bør du vurdere å kjøpe noe fra denne linjen slik at håret kan opprettholdes.

Vanlig kondisjon bør gjøres til skadet hår

Vanlig kondisjon bør gjøres til skadet hår. Vær forsiktig i gre håret.
Vanlig kondisjon bør gjøres til skadet hår. Vær forsiktig i gre håret.

Vanlig kondisjon bør gjøres til skadet hår. En ukentlig dyp condition bør også være planlagt. Mens vanlige balsam kan hjelpe deg med å håndtere håret, kan dyp condition forbedre din skadet hår. Kjøp dype balsam som er spesielt produsert for skadet hår. Arbeidet med balsam i ca fem minutter, mens kontinuerlig masserer fra røttene til spissen av håret ditt, før du skyller grundig.

Protein og vitamin E behandlinger er også anbefalt å hjelpe håret gjenopplive sin skinnende og sunt utseende. Påfør litt leave-on conditioner før du hodet ut. Den leave-on conditioner vil la håret bli utvannet, selv på dagtid. Hvis du trenger bruke hårprodukter, hoppe over mousse og bruke gel i stedet.

Ikke forsøk å gjennomgå noen behandling som ville rette håret. Kommer rett fra perm til å slappe av er et klart nei-nei. La håret til å gjenopprette fra kjemikalier, i minst tre måneder, før du utsetter det til en ny runde. Ikke forsøk å bleke håret eller bruke eventuelle fargestoffer kjemikalier til perm hår. Hvis du er heldig nok til å ha langt hår, kan du vurdere å kutte ut krøllene for å fjerne spor av curling mareritt. Hvis, derimot, nekter du å få en kort frisyre, så vær tålmodig og la håret vokse. Vær tålmodig i å jobbe med håret ditt til å reparere skaden. På dagtid kan du skjule skaden ved å binde en løs hestehale på dine krøller.


Vær forsiktig i gre håret

Vær forsiktig i å gre håret. Bruke et bredt-tannet kam for å unngå å bryte flokete hår. Unngå å bruke oppvarmede produkter som hårfønere og flat strykejern. Diskuter dine bekymringer med frisøren din, slik at du kan arbeide sammen for å reparere håret.