O2s

Hvordan å reparere en bordtennis padle

Bordtennis eller "ping pong" er et ganske enkelt spill fordi det krever svært lite utstyr. Blant disse er det padle viktigst for spillere av spillet. Spillerne får å treffe en liten ball som spretter en gang fra bordet til den ventende racket - som også er kjent som paddle (Europa) eller bat (UK).

Problemet oppstår når bordtennis padle blir brutt. Ublu pris for å reparere en ødelagt padle gjør mange spillere ønsker å vite hvordan å reparere en bordtennis padle på egenhånd.

  1. Fjern gummi fra bladet. Den gummibelegg av bladet er den dyreste delen så det er best å fjerne dem nøye som helhet. Bruk en skarp kniv til å fjerne det. Du bør være i stand til å se tre base av årebladet.
  2. Skrape av fancy håndtaket fra den viktigste håndtaket. Plasser cutter og hammer bort, fjerne fancy håndtaket fra begge sider. Dette er vanligvis hvor merket av padle er trykt. Holde dem til de er nødvendig for montering. Pass på at du matcher den ødelagte treet.
  3. Trim trehåndtak å passe bladet ender. Skjær forsiktig brukket kant av håndtaket for å passe den brutte enden av bladet. Fjern alle splinter fra stikker ut av bladet med kniven.
  4. Lim håndtaket til bladet. Hell trelim generøst på sprekken mellom håndtaket og bladet. Det bør suge endene fullt. Fest med maskeringstape og sette noen tung vekt på den. La tørke i en time eller to. Etterpå fjerner du teipen forsiktig.
  5. Måle lengden fra enden av håndtaket til det området hvor gummi er ment å begynne. Kryss med en blyant. Derfra linje endene av bladet av gummi margin med blyant. Skjær overfladiske tre lag med en skarp kniv og hammer. Den bør gi et sjikt som ligner på håndtaket.
  6. Spore konturene av håndtaket opp til trimmet en del med trelast limstift. Skjær men la litt plass fra kantene og sett til side. Hell trelim sjenerøst på området som skal limes på, ved hjelp av en liten børste for å fordele limet jevnt.
  7. La veden lim klistremerke på området. Sørg for å sette i vekter og la den i en og en halv time. Bruk en skarp kniv, trimme av klistremerke. Bladet og håndtaket er nå fast bundet. Den fancy håndtak er festet, og deretter den gummi gjenopprettes på plass.

Hvordan å reparere en bordtennis padle. Fjern gummi fra bladet.
Hvordan å reparere en bordtennis padle. Fjern gummi fra bladet.

Bordtennis padleårer kan redde eller ødelegge en spillers prestasjoner i en kamp. En godt reparert racket kan bringe tilbake glansen av den gamle padle prestasjoner. Selv en ødelagt racket kan bli erstattet i løpet av spillet, mange spillere foretrekker sine gamle pålitelige padleårer heller enn å kjøpe en ny. Kunnskapen om gjenopplive en gammel padle vil vise seg nyttig for bordtennis-entusiaster.