O2s

Hvordan å opprettholde seilbåt skroget

Det er viktig for seilbåt skrog

Det er viktig for seilbåt skrog, også kjent som båtens kroppen, for å gjennomgå regelmessig vedlikehold. En skikkelig vedlikeholdt seilbåt skroget kan ikke være lett tilgang til vann. Vedlikehold fremmer også lengre levetid seilbåt ditt. Hvis du ikke gi den ømme kjærlighet og omsorg, så du kan ha til å erstatte seilbåt skroget tidligere enn forventet, noe som kan være svært dyrt. Du kan leie en profesjonell reparasjon-person. Du kan også lære hvordan å opprettholde seilbåt skroget selv å spare penger mens du lærer noe nytt. Nedenfor er guider om hvordan å opprettholde din seilbåt skroget:

  • Leie en respektabel bottom-rengjøring tjenesteleverandøren. Finn en pålitelig selskap hvis du er usikker på hva du skal gjøre. Spør referanser fra jevnaldrende. Gjennom erfaring, vil du mestre de ferdighetene som trengs for å opprettholde en seilbåt skrog.
  • Oppbevar seilbåt ved kysten hvis den ikke er i bruk. Ocean vann er etsende. Det finnes også ulike sjødyr som kan leve på bunnen av en seilbåt skroget hvis det er igjen i vannet for en lang tid.
  • Male seilbåt skroget. Den nederste maling av seilbåt skrog kan forgifte fisk hvis den inneholder tyributyltin (TBT). Bruk en beskyttende marine bunnstoff og sørge for at den ikke inneholder TBT.
  • Voks seilbåt skroget. Bruk en førsteklasses marine rengjøringsmiddel før du søker et førsteklasses flytende krem voks. Voksen vil beskytte skroget mot ultrafiolette stråler og saltvann. Voksing seilbåten skroget hindrer dra i vann, noe som kan oversette til mindre drivstofforbruk. Eksperter er enige om at karnaubavoks er best fordi de har naturlige beskyttende ingredienser. Deres voks egenskaper vil utvide hvis de utsettes for vann. Det er også effektiv i diffusing ultrafiolette stråler. Den naturlige attributter vil også beskytte din båt mot oksidering, som vil hjelpe båten oppnå en fantastisk glans for et helt år. Voks seilbåt skroget to ganger i året hvis det er nødvendig.
  • Skylle skroget umiddelbart etter seiling. Bruk friskt vann. Det vil rense skroget overflate fra salt buildup. Bruk en slange med litt press for å oppnå optimale resultater. Det er greit å helle bøtter med vann og bruke en myk børste til å fjerne smuss, støv og korrosjon.
  • Sand og male din seilbåt en gang i året. Hale seilbåt og sand sin bunn og male det.
  • Sjekk centerboard av seilbåt skroget. Den centerboard stabiliserer båten og holder den fra å flytte sidelengs. De fleste mindre båter har dette. Den er justerbar og kan tas av for medvindsseilas. Inspisere seilbåt i senkekjøl før og etter seiling.
  • Satse på nødvendige ting og ferdigheter for seilbåt skrog vedlikehold. Du trenger førsteklasses skrog voks, dykke masker, myke filler, marine bunn maling, svømmeføtter, stiger, bagasjeliste og sikkerhet masker. Foruten de verktøyene du også trenger teknisk visdom og snekring ferdigheter for å opprettholde seilbåt. Be om hjelp fra kolleger eller fra eksperter hvis du bare starte opp. Gjør deg kjent med seilbåt deler slik at det vil være lettere for deg å fikse dem. De er skroget, bue, kjøl, akter, ror, rorkult, akterspeilet, og senkekjøl. Disse er deler av en vanlig skrog. Husk at det finnes ulike typer skrog, som kan ha flere funksjoner og deler.


Hvordan å opprettholde seilbåt skroget. Leie en respektabel bottom-rengjøring tjenesteleverandøren.
Hvordan å opprettholde seilbåt skroget. Leie en respektabel bottom-rengjøring tjenesteleverandøren.

Foruten seilbåt skrog vedlikehold, må seilbåt også motorservice, vinterklargjøring og de-vinterklargjøring tips, dreiemoment tips og gelcoat reparasjon. Disse er nyttige ferdigheter for å lære, spesielt hvis du bruker seilbåt ofte.