O2s

Hvordan å oppmuntre negl vekst og helse

Sunne negler er nøkkelen til lange, vakre negler (som du ikke trenger å betale for på salongen). Mens du kan kjempe for å vokse neglene som du alltid har ønsket, trenger du ikke å fortsette på den måten. Med litt arbeid, en sunnere livsstil, og noen gode tips, kan du finne deg selv med flotte negler som sier mye om hvem du er.

Trinn 1

Hvordan å oppmuntre negl vekst og helse. Leve en sunn livsstil.
Hvordan å oppmuntre negl vekst og helse. Leve en sunn livsstil.

Leve en sunn livsstil. Leve en sunn livsstil kan forbedre så mange aspekter av hvem du er - neglene er inkludert i det. Du bør sørge for at du spiser godt balanserte måltider 3-6 ganger om dagen (noen studier viser at det er sunnere å spise seks små måltider i stedet for tre store funn). Du bør drikke 8-10 glass vann hver eneste dag. Trening er også viktig for helsen din. Disse tingene kan virkelig forbedre helsen til neglene! Det er også en god idé å ta en multivitamin hver dag.

Trinn 2

Hold neglene rene og tørre. Neglene er avhengig av et tørt miljø for deres helse. Tørke hendene etter vask både hender og negler. Ikke holde neglene i vann for lenge. Hvis du får neglene veldig skittent, så ta en neglebørste til dem. Hvis hagearbeid, det er ikke en dårlig idé å bruke anti-bakteriell såpe etter neglene.

Trinn 3

Lotion hender og negler. Legge fuktighetskrem til hendene dine er noe mange kvinner skjønner at de trenger å gjøre, er det imidlertid også viktig å lotion neglene også. Dette vil fukte neglebåndene samt dine negler. Du kan kjøpe spiker lotion, men du trenger ikke å - din daglige fuktighetskrem vil gjøre like bra!

Trinn 4

Legg grønn te i livet ditt. Mange av oss lider av tørre eller sprø negler. Vi har en vanskelig tid å gjøre dem vokse. Ett godt alternativ er å legge til grønn te til livet ditt. Du kan drikke den for en hel rekke fordeler. Men du kan også suge neglene i det en gang i uken for å hjelpe dem å få næringsstoffer, så vel som å få en klarlakk polish som er infused med grønn te oljer. Hvis du har grønn te essensielle oljer, kan du også legge en dråpe til hver spiker en gang eller to ganger i uken for sterkere sunne negler.

Trinn 5

Forsiktig file neglene i en retning mot sentrum. (Er firkantede negler er i, lange og ovale ser flott ut, men er vanskeligere å vedlikeholde, kort og avrundet perfekt, uansett hva) uansett hvilken form du bestemmer deg, må du sende i en retning mot sentrum. Ikke så frem og tilbake fordi dette vil rive opp neglene.

Trinn 6

Skyv neglebåndene av dine negler. Bruk en bomullspinne eller en appelsin pinne å forsiktig skyve neglebåndene tilbake ut av neglene. Aldri klippe dem.

Trinn 7

Hold neglene rene og tørre. Lotion hender og negler.
Hold neglene rene og tørre. Lotion hender og negler.

Buff neglene fra fronten til baksiden. Dette vil bidra til å fjerne små rygger og ujevnheter.

Trinn 8

Følg viktige manikyr tips. Hvis du skal gi deg selv manikyr, så bør du sørge for at du følger noen viktige tips for å holde neglene sunne.

  • Bruk alltid en base coat for å beskytte neglene fra din neglelakk.
  • Toppen din polish med en god top coat for å hindre deg fra å berøre opp neglene for mye.
  • Bruk din polish for minst fire dager før du fjerner den og prøver ikke å røre det opp veldig ofte.
  • Alternative lysere farger som ikke er så ille for neglene med mørke og lyse farger for å gi neglene en pause.
  • Bruk en god neglelakkfjerner uten aceton. For litt mer, kan du plukke opp en condition eller fuktighetsgivende neglelakkfjerner (som er bedre for neglene).
  • Noen få uker, gir neglene en pause og gå uten polish i fire til ti dager for å la dem luft ut.
  • Aldri ha falske negler av noe slag. Dette er virkelig dårlig for neglene under dem. Du kan finne deg selv med negler som er enda verre enn før når neglene løsner. De stopper luften fra å komme til negler og limet er fryktelig ting.

Trinn 9

Bruk neglene som et vindu inn i din helse. Mange ganger neglene kan fortelle deg at det er noe galt. Hvis du har misfarging av noe slag, finne deg selv med rygger eller forferdelige sprekker, eller finne deg selv med en annen sak, så er det viktig at du snakker med legen din om den på neste kontroll. Det kan være en bakteriell eller Fungal problem med neglene eller du kan ha en underliggende tilstand som neglene kan hjelpe legen diagnostisere.

Trinn 10

Trimme neglene. Enten neglene har brutt på ulike former og i skarpe kanter eller de er bare å komme for lang tid å vedlikeholde, det kommer en tid når du trenger å trimme neglene. Gjør dette med skarpe clippers eller gode spiker saks. Arbeid fra høyre til venstre eller fra venstre til høyre og forsiktig skjære hver del unna. Start aldri trim og deretter rive resten av neglen av (dette kunne forlate forferdelige kanter og med skade skjellaget). Skjær dem rett over med mild avrunding på kantene for de sterkeste negler.


Holde deg frisk er det beste du kan gjøre for neglene. Men med litt arbeid kan du finne deg selv med bedre negler som vokser sunnere og sterkere hver dag. Over tid kan du bli misunnelse av dine venner, og så kan du bare nødt til å dele dine hemmeligheter med dem!