O2s

Hvordan å markere håret gratis naturlig

Kvinner oppdatere sitt utseende hele tiden

Kvinner oppdatere sitt utseende hele tiden. Det kan være så enkelt som å endre sine poser, iført nye sko, eller til en annen leppestift. Andre går for en mer permanent endring, for eksempel å endre sin hårfarge. Andre velger å ta ut høydepunktene i håret. Dette er faktisk en av de enkleste måtene å få et nytt utseende, uten å være for drastisk. Får håret høydepunkter lyser ens ansikt. Men å få høydepunkter på en salong kan være dyrt, pluss kjemikalier fra håret blekemiddel kunne gjøre skade på miljøet. Bra det er en måte å fremheve håret naturlig og kostnadseffektiv måte. Følg disse enkle trinnene for å gi håret den ekstra farge boost.

  • Sørg for at du har alt du trenger. For en rask og naturlig hår utheving prosedyren, vil du trenge frisk sitron limes, en juicer, et høydepunkt pensel, en bolle, en kam og de naturlige solstråler. Alle disse kan du lett finne på kjøkkenet eller soverommet. Du kan sikkert finne en billig høydepunkt børste på ditt lokale apotek.
  • Juice sitroner. Stol på oss, vi kommer ikke til å lage lemonade. Juice ett eller to lemonades og sette saften i en bolle. Hvis du har kjørt ut sitroner, vil kalk gjøre.
  • Prep håret. Før du gjør dette, må du først sørge for at håret ditt er rent og fri for styling produkter. Vask håret før, men du trenger ikke å bruke balsam. Bare sørg for at håret er rent og ikke for fet når du starter. Dette vil sikre at hår produkt ingredienser ikke vil skade håret ditt. Sitron og andre hår produktet bygge opp sammen kan gjøre mer skade på håret enn godt. Etter at du har fått dine høydepunkter, kan du gå tilbake til å bruke dine hårprodukter.
  • Detangle og separat. Nå må du sørge for at håret er helt fri for floker. Med et bredt-tannet kam, forsiktig gre gjennom floker. Arbeid tålmodig og sakte for ikke å skade håret ditt. Når dette er gjort, seksjon håret i de delene du ønsker å fremheve. Du ønsker kanskje å skille den seksjonen du kommer ikke til å markere med et klipp.
  • Påfør sitron på håret ditt. Hvis du ønsker å ha høydepunkter som er subtile, så bare bruke saften på strengene som du har skilt fra resten av håret ditt. Bruk høydepunktet børste for dette, da det vil være lettere for deg å bruke saften sparsomt. Hvis du ønsker mer uttalt høydepunkter, kan du bruke over hele håret.
  • Få litt sol! La sitronsaft satt i håret og utsettes for solen for ca 4 til 5 timer. Nå ville være et godt tidspunkt å gjøre hagearbeid, jogging og andre utendørsaktiviteter. Du kan selv gå ut og sole seg så du vil ha en brunfarge å komplettere din nye høydepunkter. Husk å ha på solkrem og drikke mye vann mens utendørs.
  • Skyll håret og nyte resultatet. Etter betydelige timer solte håret ditt, gå tilbake innendørs og skyll sitron ut av håret ditt.


Din naturlige høydepunkter vil se flott med bølgete

Hvordan å markere håret gratis naturlig. Sørg for at du har alt du trenger.
Hvordan å markere håret gratis naturlig. Sørg for at du har alt du trenger.

Din naturlige høydepunkter vil se flott med bølgete, beach-bustete hår. Du trenger ikke til over behandle håret ditt. Enkel bære den ned med din naturlige bølger, og du vil definitivt ha det sexy, strand jenta ser ned pat. Du kan gjenta denne prosedyren hver uke for å holde dine lokker gyllen og pen.