O2s

Hvordan å male en fransk manikyr uten guide strips

Ha rene og velstelte negler er viktig å se flott og profesjonelt

Ha rene og velstelte negler er viktig å se flott og profesjonelt. En meget populær stil med manikyr er en fransk manikyr. Dette er en veldig god jakt manikyr selv om det tar litt ekspertise for å få det gjort. For nybegynnere, kan du bruke pre-pakkede Fransk manikyr sett som har guide strimler, slik at du ikke gjør noen feil. Men hvis du er villig til å prøve, kan du likevel lage en profesjonell leter manikyr selv uten guide strimler.

Her er hvordan å male en fransk manikyr uten guide strimler.

Hvordan å male en fransk manikyr uten guide strips. Gjør base coat først.
Hvordan å male en fransk manikyr uten guide strips. Gjør base coat først.

  • Forbered neglene. Å komme i gang må du få dine hender og negler klar. Sug neglene i en vannløsning å myke negler. La neglene i bassenget av varmt vann i noen minutter. Neste, trim negler til en passende lengde. Bruk en skarp spiker kutter og ikke napp eller trekk på spikeren. Dette kan føre til en Hangnail eller skade spiker bed. Unn neglene med TLC. Du ønsker ikke neglene altfor lenge at det hindrer deg fra å gjøre ting som å skrive på tastaturet eller spille på piano. Men vil du ha en bit av lengden slik at du har en del som du kan male med hvite tips for å lage den franske manikyr. Hvis du trimme neglene hele veien, vil du ikke være i stand til å gjøre det. Skyv tilbake neglebåndene. Arkivere spiker ned til en fin form og sørg for å fjerne eventuelle grove kanter. Gjenta prosessen med de andre negler.
  • Gjør base coat først. Tørk hendene skikkelig. Nå er det på tide å begynne å male. Få en lys en gjennomsiktig neglelakk. En lys rosa eller en myk beige er et godt alternativ. Du ønsker ikke å gå med en farge som er for mørk eller for solid. Du ønsker at fransk manikyr til å se naturlig. Påfør grunning med applikatoren pensel og gjøre en rask slag. Start fra midten av neglen og en sveiper på la og høyre side av neglesengen. Gjør ett strøk. La neglelakk tørke helt.
  • Bruk en hvit neglelakk for tips. Nå er dette neste delen er litt vanskelig, men slapp av. Du kan gjøre det. Se på neglene og observere hvor den hvite delen eller fingertuppen slutter. Det er der de hvite tips av den franske manikyr vil ende. Bruk dette som retningslinje din. Få din hvite neglelakk og nøye følge veien neglene naturlig slå en lysere farge som det vokser ut gjør om en centimeter bred hvit bue med hvit neglelakk. Du vil male fra den ene enden av spiker til den andre, og skaper en C-form.
  • Påfør toppstrøket polish. Når tipsene er gjort, gjelder din topcoat. Dette vil forsegle manikyr og hindre den fra chipping eller falming.


Gjenta prosessen med hver spiker til ferdig

Gjenta prosessen med hver spiker til ferdig. Vær tålmodig og ikke bli frustrert hvis du ikke får det gjort perfekt. Med litt øvelse kan du etterhvert gjøre dette som en proff. Når du kjenner teknikken, kan du gjøre dette selv, og har perfekt leter manicured negler hver gang!