O2s

Hvordan å lære tysk

Lære å snakke tysk kan være en verdifull ferdighet

Lære å snakke tysk kan være en verdifull ferdighet. Det er mange gode grunner til å lære tysk. Du kan ha tyske slektninger eller forretningsforbindelser, planlegger en tur eller flytting for arbeid, eller bare ønsker å lære for din egen nytelse. Uansett hvilke grunner, kan disse grunnleggende trinnene hjelpe deg å lære det tyske språket. Når du følger denne veien kart, jeg sterkt anbefaler at du bruker et språk program som Rocket tysk.

  1. Identifisere dine mål. Det kan være lurt å lære grunnleggende reise tysk hvis du planlegger en tur til Tyskland, eller virksomhet sjargong å snakke med forretningsforbindelser, eller har en rekke andre mål i tankene. Pass på at du vet hva du ønsker å lære før du begynner, slik at du kan ta de nødvendige skritt for å lære tysk.
  2. Lær uttale og grammatikk. Tysk uttale og grammatikk kan både være vanskelig for engelsktalende. En tysk-engelsk ordbok vil hjelpe deg, som vil en lærebok eller program som den jeg nevnte ovenfor. Lære å uttale bokstavene kan hjelpe deg høres ut ukjente ord. Bøker eller programvare også gi den ekstra bonusen for muligheter til å praktisere dine nye ferdigheter. Du kan også velge mellom en rekke klasser tilgjengelig ved høyskoler og universiteter. Sjekk ut din lokale community college, fordi de kan tilby natt eller helg kurs i tysk.
  3. Legg til ditt vokabular. Les alle tyskspråklige publikasjonen du kan få hendene på, og ikke bare glatte over de ordene du ikke kjenner. Slå det opp i en ordbok, slik at du vet både hva de betyr og hvordan du bruker dem i sammenheng. Du kan også finne vokabular ordlister basert på ulike temaer, som kan være spesielt nyttig hvis du lære tysk for et bestemt formål. Of course, lærebøker og andre læremidler også inneholde rikelig med tyske ord å legge til vokabularet ditt.
  4. Praktisere dine ferdigheter. Du kan øve bøker, programvare, lydbånd eller videoer. Noe der du er utsatt for det tyske språket vil hjelpe deg bli vant til det. Ikke glem at internett har mange tyskspråklige ressurser. Også, kan du muligens finne en real-life samtalepartner i byen din, slik at du kan øve på tysk og din partner kan enten praktisere sin tyske eller, hvis en fersk innvandrer, sine engelskkunnskaper. Ingenting kan erstatte faktisk snakker, hørsel og materiell i det tyske språket.
  5. Reise. Absolutt den beste måten å øke tyske språkkunnskaper er å reise til et tysktalende land. Selv om dette er selvsagt også den dyreste måten å lære tysk, fordype deg i språket og kulturen er bevist å være den raskeste måten å lære. Vurdere å reise til Tyskland for din neste ferie, spesielt hvis du er sterkt nyter dine tyske studier. Besøker landet du har lest om som du studerer tysk språk kan være en opplysende opplevelse, i tillegg til språket hjelp.

Hvordan å lære tysk. Identifisere dine mål.
Hvordan å lære tysk. Identifisere dine mål.

Tysk kan være en svært vanskelig språk å lære, og det tar tålmodighet og engasjement. Øvelse gjør mester, så holde på den, og før du vet ordet av det vil du være i stand til å snakke med tyskere.