O2s

Hvordan å lære essensielle oljer som brukes i duft

Eteriske oljer er næringsstoffer og vitaminer hentet fra bær, røtter, frø og bjeffer av planter som er behandlet og raffinert til å bli gjort til essensielle oljer. Disse kalles essensielle oljer siden deres innhold er avgjørende for å holde plantene friske, levende og fri fra sykdom.

Eteriske oljer er ofte forvekslet med duft oljer

Eteriske oljer er ofte forvekslet med duft oljer, men forskjellen er at essensielle oljer er rene innhold. Kvaliteten på bearbeidede essensielle oljen er det som gjør den forskjellig fra duft olje. Eteriske oljer kan brukes til terapeutiske formål i aromaterapi eller som dufter for kosmetiske formål. Det er ca 150 varianter av essensielle oljer som har sine egne distinkte kjemiske sammensetninger. Den effektive bruk av disse oljer avhenger plantearter brukes og de prosesser som brukes for å trekke den. Ulike varianter av den samme oljen kan ha en rekke bruksområder.

Hvordan å lære essensielle oljer som brukes i duft. Eteriske oljer er ofte forvekslet med duft oljer.
Hvordan å lære essensielle oljer som brukes i duft. Eteriske oljer er ofte forvekslet med duft oljer.

Kjemikere og kjemiske biologer vanligvis avgjøre hvilket utvalg av en eterisk olje vil bli brukt og i hvilken hensikt. Oljene kan utvinnes ved hjelp av ulike teknikker som vitenskapelige mekanisk ekstraksjon, destillasjon, eller med bruk av alkohol i utvinning avhengig av variasjon av anlegget. Å lage en dråpe roseolje, for eksempel rundt 30 roseblader er dampet eller vann destillert. Av kulde-trykke rinds av sitrustrær, er essenser produsert.

Eteriske oljer er også effektivt brukes hjemme på forskjellige måter

Eteriske oljer er også effektivt brukes hjemme på forskjellige måter, både for sine medisinske og kosmetiske egenskaper. De brukes som parfyme for potpourris, noen ganger lagt til skjønnhet preparater, eller brukes i enkle bad. De er kjent for å være bra for hodebunnen og hudpleie, og noen oljer har en helbredende effekt på kroppen. Eteriske oljer kan bli enda brukes i mindre førstehjelp behandling eller for å lindre forkjølelse, hodepine, verkende muskler eller menstruasjonssmerter.

Siden essensielle oljer er dyrere enn duft oljer, noen dufter utvunnet fra planter gjennom naturlige metoder brukes som duftende eteriske oljer. Disse bearbeidede essensielle oljer brukes som parfyme, body oljer og alternative duft oljer.

Eteriske oljer er også effektivt brukes hjemme på forskjellige måter.
Eteriske oljer er også effektivt brukes hjemme på forskjellige måter.

Hva gjør også duft oljer billigere er det faktum at de er vanligvis blandet med andre stoffer som syntetiske oljer. Avhengig av kvaliteten av sammensetningen av duften olje, kan noen oljer forårsake svimmelhet eller hodepine på grunn av deres urenhet og syntetisk innhold. Dette er grunnen til at det er viktig at du vet at kvaliteten på oljen du bruker før du bruker den til alle deler av kroppen din.

De mer populære duftende eteriske oljer er vanligvis produsert av designer hus og er av bedre kvalitet siden de er hentet fra nyhøstede råvarer. Disse duftende eteriske olje, kan variere i henhold til deres sammensetning og kombinasjon. Dette er noen kjente essensielle oljer brukes til dufter:

  1. De mest brukte duft essensielle oljer er citronella, lavendel og tea-tree olje som brukes i aromaterapi.
  2. Essensen av rå kanel brukes til massasje formål og for møbelpoleringsprodukter, sengetøy sprayer og duftelys.
  3. Apple Blossom essensielle oljer er mest brukt for kroppen tåke, massasjeoljer, parfyme og i å gjøre duftende stearinlys.
  4. De kombinerte oljer fra rose, kirsebær, syrin og jasmin sammen med mandel lage en Sweet Almond duftende essensielle oljen brukes i parfymer, luft eller rom fresheners, kropp tåke, massasjeoljer, møbler poleringsmaskiner, lin spray, eller for lys.
  5. For en frisk nylig høstet basilikum duft, tilbyr Basil duftende essensielle oljen en jordnær duft for lin spray, massasjeoljer, og luftfriskere.
  6. Bergamot på den annen side er en duftende essensielle oljen utvinnes fra sammensmeltingen av et snev av mandarin med andre fruktige zests. Denne oljen er ofte brukt for møbler poleringsmaskiner, lin spray, vaskerom såper og myknere, duftende stearinlys og teppe rengjøringsmidler.